Νέα αρχή για τον ΠΡΩΤΕΑ


Νέα αρχή φέτος για τις ακαδημίες του Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας με  μπροστάρη τον Λεωνίδα Βαριά, ο οποίος ανακοίνωσε το πενταετές πλάνο για την ομάδα που βασίζεται στην ανάδειξη και προώθηση ταλέντων από τις ακαδημίες.


Για την επίτευξη των στόχων επιλέχθηκε για αθλητικός  διευθυντής  των ακαδημιών ο Ανδρέας Μπαρμπαρής  ένας άνθρωπος ο οποίος είναι γνώστης του αντικειμένου με πολυετή εμπειρία και τεχνικός διευθυντής της  ακαδημίας της Sporting Lisbon στην Ελλάδα.

Το τεχνικό team συμπληρώνουν οι διπλωματούχοι προπονητές Κουρζάκης Βασίλης και Αεράκης Μύρων οι οποίοι έχουν αναλάβει τα τμήματα της Ακαδημίας και οι οποίοι δηλώνουν πολλοί ευχαριστημένοι με την οργάνωση και τον προγραμματισμό της ακαδημίας μέχρι τώρα.

Ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής είναι θετικά με πολλές εγγραφές νέων εκκολαπτόμενων ταλέντων τα οποία έχουν φτάσει να αριθμούν τα 80 παιδιά με αυξανόμενη τάση. Σε αυτό έχει βοηθήσει και η ανέγερση νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων για τις ακαδημίες από τον κύριο Λεωνίδα Βαριά καθώς και η αγάπη των κατοίκων της περιοχής για την ομάδα του Πρωτέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρωτέας συμμετέχει με ένα αγωνιστικό τμήμα Κ12 στο πρωτάθλημα του RESPECT CUP καθώς και με δύο αγωνιστικά τμήματα Κ16 και Κ18 στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ.

Μεγαλόπνοος στόχος του πενταετούς προγράμματος είναι στο μέλλον το αντρικό τμήμα να απαρτίζεται μόνο από παιδιά των ακαδημιών.

Η διοίκηση ο αθλητικός διευθυντής και το τεχνικό team εύχονται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλους.

Σχόλια