Σχολείο - Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το Γενικό Λύκειο Αναβύσσου Senior Ambassadors οι καθηγήτριες κες Πάλλη Χαρούλα και Κλουβάτου Ελισάβετ. Juniors Ambassadors οι μαθήτριες Πανάγου Ευγενία, Παρδάλη Αγγελική, Ροκκά Σοφία και Φιλίππου Ναταλία.



Για Τρίτη συνεχή χρονιά, το ΓΕ.Λ. Αναβύσσου έχει το ρόλο του "Σχολείου - Πρέσβη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου". Το Σχολείο βραβεύθηκε την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 σε μια σεμνή τελετή στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο προγραμματισμένης διδακτικής επίσκεψης, 40 μαθητές της Β’ τάξης του Λυκείου και 3 συνοδοί καθηγητές οι κ.κ.Ροντογιάννη Αλίκη (Διευθύντρια), Πάλλη Χαρούλα και Καράμπελας Ανδρέας επισκέφθηκαν το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, όπου ενημερώθηκαν για την Ιστορία της Ε.Ε. και για τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, ενώ υπήρξε συζήτηση μεταξύ των μαθητών και του εισηγητή για τρέχοντα ευρωπαϊκά Θέματα.
Την ίδια ημέρα, έγινε βράβευση του ΓΕ.Λ.Αναβύσσου που εδώ και τρία χρόνια
συμμετέχει με το ρόλο του "Σχολείου - Πρέσβη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου" καθώς και των μαθητών και καθηγητών που συμμετείχαν με την ιδιότητα των Senior Ambassadors (Πάλλη Χαρούλα και Κλουβάτου Ελισάβετ) και Juniors Ambassadors (Πανάγου Ευγενία, Παρδάλη Αγγελική, Ροκκά Σοφία και Φιλίππου Ναταλία).

Μ.Ρ.

Σχόλια