Το «γηπεδάκι» στο Θυμάρι



Κάποια πράγματα ξεχνιούνται σ΄ αυτόν τον τόπο, δυστυχώς. Κάποια όμως, έχουμε υποχρέωση κάπου - κάπου, να τα θυμόμαστε.

Σήμερα θα αναφερθώ στην κατασκευή του ενός και μοναδικού αθλητικού - ψυχαγωγικού χώρου στο Θυμάρι, το «γηπεδάκι» για τους Θυμαριώτες.


Ένα έργο που κατασκευάστηκε επί προεδρίας Κοινότητος Παλαιάς Φώκαιας, Εμμανουήλ Τσαλικίδη.

Ένα έργο, που προσωπικά εγώ δεν είχα φανταστεί πόσο σοβαρό ρόλο θα έπαιζε και παίζει μέχρι σήμερα.

Θα γίνω πιο συγκεκριμένος.

Θέλω λοιπόν να αναφέρω εδώ, πόσο ένωσε τους ανθρώπους του Θυμαρίου αυτό το έργο!

Από το 2010 που παραδόθηκε μέχρι σήμερα, όλοι μας πάμε τα παιδιά μας εκεί, ακόμα και εμείς οι μεγαλύτεροι συνταντιόμαστε για να παίξουμε μπάλλα ή μπάσκετ, έχει καθιερωθεί σαν σημείο συνάντησης των περισσότερων από εμάς, τους κατοίκους του Θυμαρίου.

Ο Όμιλός μας έχει διοργανώσει 7 συνεχόμενα ετήσια τουρνουά ποδοσφαίρου, που η νεολαία του Θυμαρίου περίμενε κάθε χρόνο με ανυπομονησία. Το «γηπεδάκι», είχε γίνει σημείο αναφοράς για τα νέα παιδιά.

Πέρυσι, μετά από απανωτές διαμαρτυρίες για την εγκατάλειψη του χώρου από τους αρμόδιους και την επικινδυνότητά του για τους χρήστες του,  όπως και της διπλανής παιδικής χαράς, αποφασίσαμε να μην διεξάγουμε εκεί το θεσμοθετημένο πλέον τουρνουά, προς απογοήτευση όλων και κυρίως των παιδιών, που έναν ολόκληρο χρόνο το περίμεναν πώς και πώς.

Καλώ από εδώ, για μια ακόμα φορά, αφού ο Όμιλός μας έχει θέσει το ζήτημα κατ΄ επανάληψη, τους υπεύθυνους να κάνουν επιτέλους τις απαραίτητες εργασίες, ώστε το «γηπεδάκι» και η παιδική χαρά να γίνουν πάλι ασφαλή, να ξαναγίνουν το σημείο συνάντησης των μικρών και μεγάλων Θυμαριωτών και να μη χρειαστεί να απογοητεύσουμε για άλλη μια φορά τα παιδιά.

Χρήστος Δρίβας
Υπεύθυνος Αθλητικού του ΑΙΟΛΟΥ

Σχόλια