Η επανέκδοση της εφημερίδας «Η Φωνή του Θυμαριού»


Ένα ανεκτίμητο δώρο προς τους Θυμαριώτες και όχι μόνο

Όλοι οι κάτοικοι του Θυμαριού και η πολυπληθής τοπική κοινωνία του Δήμου Σαρωνικού, επί σειρά ετών περίμεναν με εξαιρετικό ενδιαφέρον την έκδοση της παραπάνω εφημερίδας, για να πληροφορηθούν τα νεώτερα, να ακούσουν θέσεις και απόψεις, να είναι ενήμεροι επί των καθημερινών θεμάτων.


Ξαφνικά όμως, πριν αρκετό χρονικό διάστημα, στερήθηκαν την ενδιαφέρουσα αυτή τοπική εφημερίδα, λόγω της επελθούσας οικονομικής κρίσης και των εξ αυτής συνεπειών.

Πρόσφατα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Όμιλος Θυμαρίου Σαρωνικού «Ο ΑΙΟΛΟΣ», με πρωτεργάτη τον επί σειράν ετών δραστήριο Πρόεδρό του Αριστοφάνη Βρυώνη, πήρε τη γενναία απόφασή του να προχωρήσει στην επανέκδοσή της. Έτσι, ξαφνικά, την είδαμε στην πόρτα μας.

Είναι μια αξιόλογη απόφαση για όλους μας, αφού μέσα από ένα ανανεωμένο, καλαίσθητο έγχρωμο έντυπο, μάθαμε εκ νέου νέα του τόπου μας, διαβάσαμε θέσεις και απόψεις, ενημερωθήκαμε για ενδιαφέροντα θέματα.

Γι’ αυτό αξίζει έπαινος στην επανέκδοση αυτή.

Είναι ένα ανεκτίμητο δώρο προς τους Θυμαριώτες και τη λοιπή κοινωνία του Δήμου Σαρωνικού.

Γιατί ανοίχτηκε ξανά ένα σπουδαίο έντυπο βήμα με την ανατολή του νέου έτους, προς μελλοντική πλήρη περιοδική ενημέρωσή μας, προς προβολή θέσεων και απόψεων, προς ανάπτυξη τοπικών και επιστημονικών θεμάτων.

Ας είναι επιτυχημένη και καρποφόρα η νέα αυτή σημαντική επανέκδοση.

Θεόδωρος Δ. Ηλιάκης*
*Ο κ. Ηλιάκης, είναι τέως Νομικός Σύμβουλος του Κράτους

Σχόλια