Ο ΑΙΟΛΟΣ έκοψε την πίτα του


Καλωσορίσαμε το 2019
με τους Θυμαριώτες ενωμένους και αισιόδοξους!

- Ο ΑΙΟΛΟΣ θα συνεχίσει να είναι η Φωνή του Θυμαρίου και θα ακούγεται δυνατά!

- Σας καλούμε όλους να μείνουμε νηφάλιοι και αισιόδοξοι, με όπλο τους δεσμούς που έχουν σφυρηλατηθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Με επιτυχία έγινε στα γραφεία του ΑΙΟΛΟΥ την Κυριακή, 13  Ιανουαρίου 2019 η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ομίλου.


Πλήθος Θυμαριωτών, τίμησαν την εκδήλωση, που ήταν μια ευκαιρία για όλους να ανταλλάξουν ευχές για την καινούρια χρονιά, να συζητήσουν τα χρονίζοντα προβλήματα του οικισμού και να καταλήξουν σε χαμόγελα αισιοδοξίας για το 2019!

Η πίτα του ΑΙΟΛΟΥ φέτος, ήταν μια ευγενική προσφορά της ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ, του Βασίλη Αλεξόπουλου, ενώ το τυχερό φλουρί βρήκε η 13χρονη Αθανασία Ροκκά, η οποία δέχθηκε τις ευχές όλων για μια καλότυχη χρονιά.



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας κ. Αθανάσιος Παπουτσής, ο αντιδήμαρχος κ. Απόστολος Αποστόλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ.  Αδάμ Μενεγάκης και Ηλίας Μπουκουβάλας, ο δημοτικός σύμβουλος και ανεξάρτητος υποψήφιος πρόεδρος Παλαιάς Φώκαιας κ. Μανώλης Τσαλικίδης, ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος κ. Χρήστος Τσιγαρίδας, ο δημοτικός σύμβουλος Λαυρίου και επίτιμο μέλος του ΑΙΟΛΟΥ κ. Μιχάλης Μαθιουδάκης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Κατινάρης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρωνικού κ. Δημήτρης Φραγκιαδουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΑΙΟΛΟΥ κ. Αριστοφάνης Βρυώνης, αφού καλωσόρισε εκ μέρους του Δ.Σ. όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε «καλή χρονιά», τόνισε: «Η παρουσία σας εδώ σήμερα, μας δίνει τη σιγουριά ότι το Θυμάρι θα αντέξει!».

Ο κ. Βρυώνης, είπε πως αντλεί αυτή τη σιγουριά, παρά την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε, από τη διαπίστωση ότι όλα αυτά τα χρόνια, οι Θυμαριώτες με πνεύμα αλληλεγγύης, αγάπης και αλτρουισμού, στήριξαν τον ΑΙΟΛΟ και τον οικισμό και ανέπτυξαν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους.
«Ο ΑΙΟΛΟΣ θα συνεχίσει να είναι η Φωνή του Θυμαρίου και θα ακούγεται δυνατά!» συνέχισε ο κ. Βρυώνης. «Θα συνεχίσουμε να τρέχουμε στα βουνά, να σβήνουμε φωτιές, να δίνουμε το αίμα μας για τους συνανθρώπους μας που κινδυνεύουν, να συγκεντρώνουμε βοήθεια για τους αναξιοπαθούντες»
Για να καταλήξει: «Σας καλώ να μείνουμε νηφάλιοι και αισιόδοξοι, με όπλο τους δεσμούς που έχουν σφυρηλατηθεί όλα αυτά τα χρόνια.»
Ανάμεσα στα θέματα που έθεσε στους παρευρισκόμενους αυτοδιοικητικούς, ο κ. Βρυώνης, τόνισε την ανάγκη να κοινοποιηθεί στον ΑΙΟΛΟ και μέσω αυτού σε όλους τους Θυμαριώτες, το σχέδιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου για την πυρασφάλεια, την πρόληψη και το σχέδιο διαφυγής τώρα, πριν φτάσουμε στην επικίνδυνη περίοδο του καλοκαιριού. Ένα αίτημα, άλλωστε, που ο ΑΙΟΛΟΣ έχει απευθύνει στον Δήμο, από το περασμένο καλοκαίρι, τονίζοντας ότι πρέπει έγκαιρα να γίνουν όλες οι παρεμβάσεις και να γνωστοποιηθεί στους κατοίκους το σχέδιο, με βάση την επικινδυνότητα της περιοχής του Θυμαρίου.

Σχόλια