Γιώργος Σωφρόνης: Ο Δήμος Σαρωνικού δεν γυρίζει πίσω - Μεγάλη συγκέντρωση του Δημάρχου


Με «αέρα» νίκης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαρτίου η παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού «Σαρωνικός Αύριο», με επικεφαλής τον Δήμαρχο Σαρωνικού, κ. Γιώργο Σωφρόνη.

Τόσο ο αριθμός των πολιτών που κατέκλυσαν τον Πολυχώρο «Ανθέλεια» στο Λαγονήσι, όσο και το κλίμα ενθουσιασμού που επικράτησε σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του προσεχούς Μαΐου.



Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής με την Ν.Δ. κ.κ. Β. Οικονόμου και Γ. Βλάχος, ο εκπρόσωπος από το γραφείο του Βουλευτή Μ. Βορίδη, κ. Θ. Δεληγιώργης, από το γραφείο του Βουλευτή Θ. Μπούρα, κ. Γ. Τσιγαρίδας, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΔΕ κ. Ε. Πάνου, ο πρώην Δήμαρχος Μαρκοπούλου κ. Φ. Μαγουλάς, ο εκπρόσωπος από το Πράσινο Κίνημα κ. Γ. Μακρής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π. Ευαγγελίου, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Σαρωνικού της Ν.Δ. κ. Σ. Χυσίρογλου, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σαρωνικού κ. Β. Κεσίδης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. 3Β κ. Ν. Νανούρης,  ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ν.Δ. κ. Σ. Κυμπουρόπουλος, ο Πολιτευτής με την Ν.Δ. κ. Δ. Τσανικλίδης, ο Πολιτευτής με την Ελληνική Λύση κ. Σ. Πετρόπουλος, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τον Γ. Πατούλη κ.κ. Θ. Αυγερινός, Δ. Γιαρένης, Δ. Κιούκης, Ε. Κοσμίδη, Ι. Κουλουβράκη, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γ. Σγουρό κ. Μ. Πρέκας, η υποψήφια Δήμαρχος Ηλιούπολης κα Μ. Βρέκου, ο κ. Α.  Μυτιληνάκης Στρατηγός εν αποστρατεία και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και πολλοί εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του Δήμου Σαρωνικού.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού και επικεφαλής του Συνδυασμού «Σαρωνικός Αύριο», κ. Γιώργος Σωφρόνης, κατά την ομιλία του αναφέρθηκε συνοπτικά στο έργο της δημοτικής αρχής τα τελευταία 4,5 χρόνια, τονίζοντας ότι «σήμερα, μπορούμε να κοιτάζουμε τους συμπολίτες μας στα μάτια, ξέροντας ότι τιμήσαμε τις δεσμεύσεις μας. Είμαστε αυτοί που καταφέραμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας στο σύνολό του, παρά την απουσία κρατικής χρηματοδότησης, παρά τον πόλεμο που δεχθήκαμε σε κάθε μας βήμα. Είμαστε αυτοί που δώσαμε με συνέπεια και ευθύνη τη μάχη της καθημερινότητας, υλοποιώντας πάνω από 150 έργα και παρεμβάσεις, για να κάνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας καλύτερη. Αυτό το έργο καλούμαστε να συνεχίσουμε. Και θα το συνεχίσουμε. Με νέο πρόγραμμα και σχέδιο, με μια νέα, δυναμική ομάδα. Η δημιουργική πορεία που ξεκίνησε το 2014 δεν μπορεί να ανακοπεί. Ο Δήμος Σαρωνικού δεν γυρίζει πίσω.»

Ο κ. Σωφρόνης διατύπωσε το δίλημμα των εκλογών του Μαΐου για το Δήμο Σαρωνικού, όπου – όπως είπε – «θα αντιπαρατεθούν δύο διαφορετικές αντιλήψεις και νοοτροπίες: αυτή της στασιμότητας, της απραξίας και του λαϊκισμού, με αυτή της ευθύνης, της δημιουργίας και της σύνθεσης».

Αναφέρθηκε, επίσης, στο σχέδιο του Συνδυασμού «Σαρωνικός Αύριο» για την επόμενη τετραετία, τονίζοντας ότι «θα είναι η βάση μιας νέας προγραμματικής συμφωνίας με τους Δημότες, οι οποίοι ξέρουν ότι και αυτή τη φορά θα το υλοποιήσουμε στο σύνολό του.

«Έχουμε αποδείξει ότι βάζουμε πάνω από όλα τον τόπο μας. Ότι στην προσπάθεια να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα, δεν μας σταματάει κανείς και τίποτα. Με πίστη, με επιμονή, με πείσμα, μέρα με τη μέρα, καταφέραμε σε 4,5 χρόνια ό,τι δεν κατάφεραν σε δεκαετίες οι προηγούμενοι. Αυτή τη δουλειά πρέπει να υπερασπιστούμε και να συνεχίσουμε, με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σωφρόνης.


Στη συνέχεια, παρουσίασε τους 75 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού, ενώ έκλεισε την ομιλία του δίνοντας το μήνυμα της νίκης στις προσεχείς εκλογές: «Πάμε ξανά, για να κερδίσουμε τη μάχη των εκλογών. Για να συνεχίσουμε να αλλάζουμε προς το καλύτερο τη ζωή μας και τη μοίρα του τόπου μας. Πάμε ξανά, για να οδηγήσουμε το Σαρωνικό ακόμη πιο ψηλά.»

Αλφαβητικά οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:
Ακούσογλου Σάββας, Αλεξόπουλος  Βασίλης , Αποστολοπούλου Μαργαρίτα, Αποστόλου Αποστόλης, Γκέραλης Σάββας, Γκίνης Σταμάτης, Γκουντάρας Γρηγόρης, Γρηγορόπουλος Κωνσταντίνος, Γριζιώτης Αλέκος, Διαμαντά Ντόρα, Δούρος  Παναγιώτης, Καρούμπαλη Ακριβή, Κεσίδης  Σάββας, Κόλλια  Μαρία, Κορωναίος  Μιχαήλ, Κώνστας Μάνθος, Λαμπρόπουλος Αποστόλης, Λιοδακάκης Δημήτρης, Μποστανίτης  Αντώνης, Μπουκοβάλας Ηλίας, Παναγιωτοπούλου Τερέζα, Παπασταμέλου-Γκούμα Κατερίνα, Πιερράκου Μαρία, Ποντικάκη Αλεξάνδρα, Σαρρής  Σοφοκλής, Συριανάκη Μάρθα, Τζαβίδας Γρηγόρης, Τσελέμης  Δημήτρης, Τσιρώνη Φωτεινή, Φρουζάκη Κωνσταντίνα, Χανδρινού Ίνα , Χαρακόπουλος Στέφανος, Χαρίτος Μανώλης, Χατζηβογιατζή-Καρβούνη Ευθαλία, Χατζηκυριάκος Αβραάμ

Οι υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι ανά Δημοτική Ενότητα:

Υποψήφιοι Τοπικού Συμβουλίου Αναβύσσου
Δαμιανού Δέσποινα,  Ζουμπουρλής Μιλτιάδης, Καστρίτσης Γεώργιος, Κετέογλου Όλγα, Παναγιωτόπουλος Κωνσταντίνος, Χατζηκωστής Νικόλαος, Χατζημιχαηλίδου Κατερίνα

Υποψήφιοι Τοπικού Συμβουλίου Καλυβίων
Γιαννακού-Ευσταθίου Τζένη, Γιαννούλας  Κωνσταντίνος, Γκόγκα Ρουμπίνη, Ζουγανέλης  Νικόλαος, Κατραμάδου Δήμητρα, Κοκτσίδης Ιωάννης, Κολαξής  Γεράσιμος, Κοντού Μαρία, Λάζαρη Λαμπρινή, Λαζαρίδου - Ντάφη Ελισάβετ , Μπιτχαβά  Μαριάνθη, Μπουλαμάτση Κωνσταντίνα, Ντρένιου  Σπυριδούλα (Ρούλα), Παπαδημητρίου Ελεωνόρα, Σκοπελίτης  Άγγελος, Τσακάλης Φώτης

Υποψήφιοι Τοπικού Συμβουλίου Κουβαρά
Γκίνη Αγγελική, Γκίνη Σπυριδούλα , Κίτσος Γιάννης, Μητρογιάννης Δημήτρης, Μητρογιάννης Ευάγγελος, Σόφος  Δημήτρης

Υποψήφιοι Τοπικού Συμβουλίου Παλαιάς Φώκαιας
Βούκουτα Αθανασία, Καστριώτης  Παναγιώτης, Μενεγάκης  Αδάμ, Μύρικνα Γαρυφαλλιά, Παπουτσής Νάσος


Γαλάνης Νικόλαος, Δημητρίου-Χατζηκωνσταντίνου Ζωή, Λιούτας  Νικόλαος, Μπουζέας Άκης, Νικολοπούλου Φανή, Παπαγεωργίου Αθανάσιος

Σχόλια