Ο Δήμος Σαρωνικού στην έκθεση τροφίμων και ποτών FOODEXPO 2019



Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Σαρωνικού συμμετέχει με δικό του περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, FOODEXPO 2019, που διοργανώνεται από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». 

Το περίπτερο του Δήμου Σαρωνικού θα βρίσκεται στο HALL 1, B20/C17.


Φέτος θα φιλοξενηθούν δωρεάν τα σταντ οκτώ τοπικών παραγωγών, περιμετρικά του περιπτέρου, ενώ δικό του σταντ θα έχει και το τμήμα Ελληνικών Χορών Καλυβίων του Δήμου Σαρωνικού. Οι τοπικοί παραγωγοί που συμμετέχουν είναι αλφαβητικά:  
1.     ΑΓΓΕΛΟΥ, κρασιά
2.     ΚΑΛΥΒΙΩΤΙΚΟ, Αφοί Μαγγίνας
3.     ΚΤΗΜΑ ΑΔΑΝΑΛΟΓΛΟΥ
4.     ΚΩΝΣΤΑΣ, ελαιουργείο
5.     ΜΕΛΙΑΔΕΣ, Σχοινάς Πλάτων
6.     ΟΝΕΙΡΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ
7.     ORIMASIS, dry age meats
8.     ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ, estate winery since 1980

«Μετά την περσινή επιτυχημένη παρουσία μας στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOODEXPO, ο Δήμος μας θα δώσει και φέτος το δικό του παρών ως εκθέτης. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη του τόπου και των προϊόντων μας αλλά και της εν γένει τουριστικής ταυτότητας της περιοχής μας. Περιμένουμε, λοιπόν, όλους τους επαγγελματίες του Δήμου μας να ενισχύσουν με την παρουσία τους το περίπτερό μας. Ώστε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις δυνατότητες προβολής και δικτύωσης που παρέχει μια από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις στον τομέα τροφίμων και ποτών» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης. 

Σχόλια