Ο Δήμος Σαρωνικού συμμετέχει στην εκστρατεία Let’s Do It Greece 2019


Συνάντηση ενημέρωσης τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, 18.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου

Ο Δήμος Σαρωνικού θα δώσει και φέτος το παρών στην πανελλήνια εθελοντική πρωτοβουλία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, Let’s Do It Greece.


Η Κυριακή 7 Απριλίου έχει οριστεί ως η ημέρα διεξαγωγής της εκστρατείας Let’s Do It Greece για το 2019, με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις». Για μία ημέρα, όλη η Ελλάδα θα γίνει μια απέραντη εθελοντική οικογένεια, με στόχο τη φροντίδα του περιβάλλοντος. Την ημέρα εκείνη, στο Δήμο Σαρωνικού θα διοργανωθούν τοπικές εθελοντικές δράσεις σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, σε συνεργασία με φορείς, συλλόγους και σχολεία.

Ενόψει της φετινής διοργάνωσης, ο Δήμος Σαρωνικού καλεί όλους τους φορείς και συλλόγους του Δήμου σε συνάντηση, τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:30 στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου στα Καλύβια, με σκοπό την και την κατάθεση δηλώσεων συμμετοχής.

«Ο εθελοντισμός είναι τρόπος ζωής. Και όλοι εμείς στο Δήμο Σαρωνικού έχουμε αποδείξει ότι αυτό το γνωρίζουμε καλά. Πιστεύουμε σε ένα κοινό όνειρο. Πιστεύουμε στην αλλαγή που εμείς οι ίδιοι πρέπει και μπορούμε να επιφέρουμε. Για μία καλύτερη ζωή, για ένα ομορφότερο περιβάλλον, για μία κοινωνία ενεργών και υπεύθυνων πολιτών. Είμαι βέβαιος ότι η κινητοποίησή μας, σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο, θα είναι σημαντική, όπως συνέβη και την προηγούμενη χρονιά. Σας καλώ να δώσουμε το δικό μας ισχυρό παρών συμμετέχοντας όλοι μαζί στην εκστρατεία Let’s Do It Greece», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης.

Σχόλια