Σημαντικό πρόβλημα υδροδότησης στο Σκόρδι Αναβύσσου. Επιστολή Χρήστου Τσιγαρίδα στον Δήμαρχο Σαρωνικού


Χρόνιο πρόβλημα με την υδροδότηση αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής Σκόρδι Αναβύσσου, επί της οδού Σαρωνικού.

Λόγω του υψομέτρου, το νερό φτάνει στις παροχές των σπιτιών τους με πολύ χαμηλή πίεση, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα.


Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΝΕΑ ΠΝΟΗ», Χρήστος Τσιγαρίδας, επισκέφθηκε την περιοχή και διαπίστωσε και ο ίδιος ότι το θέμα είναι υπαρκτό, μαζί με μέλη της Παράταξής του και με ειδικό τεχνικό (υδραυλικό), σύμφωνα με τον οποίο, είναι ανάγκη εγκατάστασης ενός πιεστικού επί της οδού Σαρωνικού, ώστε να λυθεί το πρόβλημα. 

Κατόπιν αυτού, ενημέρωσε τον Δήμαρχο Σαρωνικού για το θέμα, με επιστολή του, ζητώντας του να προβεί σε άμεσες ενέργειες, «ώστε να βρεθεί λύση και οι εκεί συμπολίτες μας να απολαμβάνουν των ίδιων υπηρεσιών με τους κατοίκους των υπόλοιπων περιοχών του Δήμου μας.»

Να σημειώσουμε, ότι την Παρασκευή 5 Ιουλίου, υπήρχε παντελής διακοπή υδροδότησης στην περιοχή, επιτείνοντας το πρόβλημα των υψηλών θερμοκρασιών της εποχής.

Ο Χρήστος Τσιγαρίδας δήλωσε σχετικά: 
« Είναι άμεση ανάγκη να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του θέματος. Δεν είναι δυνατόν στην εποχή μας να αντιμετωπίζουμε τέτοια προβλήματα. Εμείς, συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους πολίτες, στις γειτονιές και στην καθημερινότητά τους, να ακούμε και να προτείνουμε, όπως κάναμε από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της Δημοτικής μας Παράταξης. Οι Πολίτες δικαιούνται να έχουν Φωνή, οι Πολίτες πρέπει να είναι στο προσκήνιο.»

Σχόλια