Απάντηση-Ενημέρωση αναφορικά με τη δήλωση του κου Χρήστου Τσιγαρίδα, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σαρωνικός-Νέα Πνοή», για την λειτουργία του φωτισμού LED

Με δελτίο τύπου απάντησε ο Δήμαρχος Σαρωνικού στη δήλωση του κου Χρήστου Τσιγαρίδα, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σαρωνικός-Νέα Πνοή», για την λειτουργία του φωτισμού LED:


"Στον Δήμο μας πραγματοποιείται ένα μεγάλο και πολύ σημαντικό έργο. Το έργο της αντικατάστασης όλων των φωτιστικών σωμάτων Οδοφωτισμού με νέας τεχνολογίας φωτιστικά σώματα LED.  Ένα έργο το οποίο αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση από δεκάδες Δήμους της χώρας. Και αυτό συμβαίνει γιατί εξοικονομεί ενέργεια, δηλαδή χρήματα, και κατατάσσει τον Δήμο Σαρωνικού στους «έξυπνους» και «πράσινους» Δήμους, και μάλιστα δίχως να δαπανάται ούτε ένα ευρώ από το ταμείο του Δήμου.

Η ικανοποίηση των πολιτών για την ενίσχυση της ασφάλειας και την αλλαγή της «εικόνας» του Δήμου μας είναι μεγάλη. Καλό θα ήταν λοιπόν να σοβαρευτούμε και να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Το πότε ανάβουν και σβήνουν τα φώτα ορίζεται από την ΔΕΗ και όχι από τα ίδια τα φωτιστικά σώματα.

Όποιος λοιπόν διαπιστώσει δυσλειτουργία του δικτύου της ΔΕΗ μπορεί να ενημερώσει την ίδια την Υπηρεσία ή τον Δήμο για να ενημερώσει την ΔΕΗ με την σειρά του.

Την περίοδο 2014-2019 ο Δήμος Σαρωνικού είδε «φως».
Εύχομαι να μην βυθιστεί πάλι στο σκοτάδι…"

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού
Γεώργιος Β. Σωφρόνης

Σχόλια