Περιφερειακό Ιατρείο στην Ανάβυσσο ζήτησε ο Χρήστος Τσιγαρίδας από τον Διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής


Τη δημιουργία περιφερειακού ιατρείου στην Ανάβυσσο ζήτησε  ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΝΟΗ και Δημοτικός Σύμβουλος Σαρωνικού, Χρήστος Τσιγαρίδας, σε συνάντηση που είχε με τον Διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής κ. Παναγιώτη  Στάθη.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Τσιγαρίδας δήλωσε:


« Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με τον Διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής κ. Παναγιώτη  Στάθη, για θέματα αρμοδιότητάς του, σχετικά με το Δήμο μας.
Είχα την ευκαιρία  να θέσω το θέμα της δημιουργίας περιφερειακού ιατρείου, σε μόνιμη βάση, με γιατρό γενικής οικογενειακής ιατρικής και νοσηλεύτρια, στο 2ο Σπίτι των Κοινωνικών Υπηρεσιών στην Ανάβυσσο, που βρίσκεται στην παραλία, το όποιο κατασκευάστηκε από τον κ. Μαρτίνο και εγκαινιάστηκε πρόσφατα, έτσι ώστε οι περιοχές Αναβύσσου, Παλαιάς Φώκαιας και Σαρωνίδας να εξυπηρετούνται πιο αποτελεσματικά.

Ολόκληρη η παραλιακή περιοχή από το Λαγονήσι έως το Θυμάρι Παλαιάς Φώκαιας εξυπηρετείται από το Κέντρο Υγείας Καλυβίων, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα, ιδιαίτερα τη θερινή περίοδο, λόγω της μεγάλης αύξησης του πληθυσμού και των επισκεπτών. Υπάρχει, άλλωστε, σχετικό αίτημα του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καλυβίων προς την 1η Υγειονομική Περιφέρεια.

Το περιφερειακό ιατρείο είναι απαραίτητο, ήταν άλλωστε και προεκλογική μας δέσμευση.

Έχω ξαναπεί, ότι η παράταξή μας είχε εξαγγείλει ένα πρόγραμμα προεκλογικά, μετά από πολλές συζητήσεις με ειδικούς και με βάση τις πραγματικές ανάγκες που εξέφραζαν οι πολίτες. Εδώ, πρέπει να ευχαριστήσω και τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καλυβίων κ. Αριστοφάνη Γκίκα για την πολύτιμη βοήθεια και τις προτάσεις του.
Μένουμε σταθεροί και ζητούμε τη συνδρομή όλων των παρατάξεων και, βεβαίως, της νέας Δημοτικής Αρχής, στην υλοποίηση των προτάσεων των Πολιτών, για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Για να Αλλάξουμε την Εικόνα στη Πόλη μας!
Για να δώσουμε Νέα Πνοή στον Τόπο μας!»

Σχόλια