Συνάντηση Χρήστου Τσιγαρίδα με τον αντιπεριφερειάρχη οικονομικών Νίκο Πέππα


Τσιγαρίδας: Η οικονομική ανάπτυξη του Δήμου, πρώτη προτεραιότητα

Τα κεντρικά γραφεία της Περιφέρειας Αττικής επισκέφτηκε σήμερα ο επικεφαλής της παράταξης ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΠΝΟΗ και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Χρήστος Τσιγαρίδας για να συναντηθεί, σε προγραμματισμένη συνάντηση ,με τον Αντιπεριφερειάρχη οικονομικών Νίκο Πέππα.


Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο αντρών ήταν ο προγραμματισμός έργων και δράσεων για τον Δήμο Σαρωνικού, καθώς και για το αλιευτικό καταφύγιο της Παλαιάς  Φώκαιας, ενός έργου πνοής για την οικονομική ανάπτυξη του Δήμου, που όμως παραμένει στάσιμο, αλλά και οι πιθανές εναλλακτικές προτάσεις, αν υπάρξει ανάγκη. 

"Η σημερινή μου επίσκεψη στην Περιφέρεια, σηματοδοτεί την προτεραιότητα της δημοτικής παράταξης ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΠΝΟΗ για την οικονομική ανάπτυξη του Δήμου, αφήνοντας πίσω τις παθογένειες των χθεσινών και σημερινών δημοτικών παρατάξεων, που διαγκωνίζονται στην επίρριψη ευθυνών από τη μία στην άλλη.
Οι πολίτες του Δήμου Σαρωνικού ενδιαφέρονται περισσότερο για το μέλλον του τόπου, αποδοκιμάζοντας παράλληλα τις παλαιοκομματικές πρακτικές των δημοτικών παρατάξεων που κυβέρνησαν και κυβερνούν το Δήμο." δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Χρήστος Τσιγαρίδας.

Σχόλια