Βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν το 2019 η South Coast TANG SOO DΟ Karate Academy


Σε μια σεμνή εκδήλωση, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ Αναβύσσου, έκοψε την πίτα του για το 2020 ο σύλλογος «South Coast TANG SOO DΟ Karate Academy» της Αναβύσσου.

Με τη συμμετοχή όλων των αθλητών, των εκπαιδευτών και πλήθους κόσμου, η γιορτή ήταν για όλους μια ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκπαιδευτές της Ακαδημίας, Παναγιώτης Ντίβης (4th DAN Tang Soo Do) και Αλέξανδρος Ντίβης (2nd DAN Tang Soo Do), βράβευσαν τους αθλητές τους που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε και, όπως διαπιστώσαμε όλοι οι παρόντες, οι διακρίσεις ήταν πολλές για το 2019!

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν επίσης, στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αναβύσσου, για την άριστη συνεργασία του με την Ακαδημία, στον Αντιδήμαρχο Ηλία Πατσιαούρα και στην Πρόεδρο του ΚΑΠΗ Αναβύσσου Νάντια Χατζηκυριάκου.

Η τυχερή αθλήτρια που βρήκε το φλουρί της πίτας, κέρδισε  ένα σπαθί ΚΑΤΑΝΑ, ένα δώρο συμβολικό. To ΚΑΤΑΝΑ είναι γιαπωνέζικος τύπος σπαθιού. Έχει γίνει συνώνυμο των σαμουράι, καθώς το Μπουσίντο, ο ηθικός κώδικας των αριστοκρατών της φεουδαρχικής Ιαπωνίας, δίδασκε ότι το κατάνα είναι η ψυχή του σαμουράι.
 
ΤΑΝΓΚ ΣΟΥ ΝΤΟ

ΤΑΝΓΚ είναι το όνομα της κινέζικης δυναστείας που καθιερώνει το ΤΑΝΓΚ ΣΟΥ ΝΤΟ ως Πολεμική Τέχνη
ΣΟΥ είναι η κόψη του χεριού
ΝΤΟ είναι ο τρόπος, ο δρόμος η μέθοδος

Το TANΓΚ ΣΟΥ ΝΤΟ είναι μια Κορεάτικη μαχητική τέχνη, δεν είναι άθλημα. Αν και δεν είναι ανταγωνιστικό έχει αγωνιστικές εφαρμογές σε τεχνικό και ελεύθερο αγώνα. Είναι μια κλασική πολεμική τέχνη, που έχει σαν σκοπό να αναπτύξει τον άνθρωπο σε βαθμό που να γίνει μια ώριμη προσωπικότητα που περικλείει διανόηση, σωματικές ικανότητες, αισθήματα και πνεύμα. Αυτό βοηθάει τον άνθρωπο στο να είναι ελεύθερος από εσωτερική πάλη και να αντιμετωπίζει τον εξωτερικό κόσμο με ένα ώριμο, ευφυή, αξιοπρεπή και ηθικό τρόπο.

Οι εκπαιδευτές Παναγιώτης Ντίβης (4th DAN Tang Soo Do) και Αλέξανδρος Ντίβης (2nd DAN Tang Soo Do), με πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, διδάσκουν τους μαθητές τους τη φιλοσοφία της τέχνης αυτής, το ήθος και τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση.




Σχόλια