Στο Λαγονήσι την 23/02/2020 το Καρναβάλι του Δήμου Σαρωνικού

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12:00 θα γίνει η παρέλαση του Καρναβαλιού του Δήμου Σαρωνικού. 

Φέτος, η παρέλαση θα φιλοξενηθεί στο Λαγονήσι, στη Λεωφόρο Καλυβίων 


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, οι ομάδες που μπορούν να συμμετάσχουν στην παρέλαση, είναι σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί, όλων των ειδών σύλλογοι (εκπολιτιστικοί, εξωραϊστικοί, αθλητικοί κλπ) και ανεξάρτητες ομάδες. 
Κάθε ομάδα παιδιών πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται από ενήλικες συνοδούς, κατά προτίμηση μεταμφιεσμένους σύμφωνα με το θέμα της ομάδας, οι οποίοι θα έχουν την αποκλειστική ευθύνη των παιδιών.
Κάθε ομάδα που επιθυμεί να συμμετάσχει, πρέπει να ορίσει έναν υπεύθυνο και έναν αναπληρωτή, ο οποίος θα πρέπει να είναι ενήλικος.
Προκειμένου να συμμετάσχει μια ομάδα, πρέπει να καταθέσει, μέσω του υπευθύνου της, την συνημμένη αίτηση στο e-mail του ΝΠΔΔ Αριστόδικος dsaristodikou@kalivia.gr έως και την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020. 
Στην περίπτωση που η ομάδα επιθυμεί να συνοδεύεται από δική της μουσική, θα πρέπει μαζί με την αίτηση να καταθέσει και το μουσικό της θέμα σε μορφή mp3.
Κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει λάβαρο, το οποίο θα φέρει τα διακριτικά της δηλαδή τον τίτλο του θέματος και τον φορέα.
Την ημέρα της παρέλασης, οι ομάδες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της έναρξης, όπως αυτός θα υποδειχθεί από τους διοργανωτές, το αργότερο μία ώρα νωρίτερα από την έναρξη, δηλαδή το αργότερο έως τις 11:00 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ 
1. Συμβουλευτείτε τα δελτία καιρού και φροντίστε ώστε να είστε κατάλληλα ντυμένοι. 
2. Προσέξτε τα αποτσίγαρα ώστε να μην πέφτουν αναμμένα πάνω στο άρμα αλλά ούτε και πάνω στους θεατές. Τα υλικά των αρμάτων είναι ιδιαίτερα εύφλεκτα, όπως και οι στολές των καρναβαλιστών που είναι συνήθως κατασκευασμένες από συνθετικό ύφασμα ή νάιλον. 
3. Απαγορεύεται η χρήση γυάλινων μπουκαλιών. 
4. Απαγορεύεται η χρήση σπρέι αφρού. 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στο e-mail του ΝΠΔΔ Αριστόδικος dsaristodikou@kalivia.gr ή/και στο τηλέφωνο 6947891916, κυρία Κατσούλη Τίνα. 



Σχόλια