Για καλό σκοπό αγωνίστηκαν ΟΝΝΕΔ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ - ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ



Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, στις και 7 το απόγευμα, στο Δημοτικό γήπεδο ΠΑΟ Καλυβίων, πραγματοποιήθηκε ο «ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ» μεταξύ των ομάδων «ΟΝΝΕΔ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ - ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Π.Α.Ο. ΚΑΛΥΒΙΩΝ».


Αντί εισιτηρίου, οι θεατές πρόσφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ο σκοπός επετεύχθη.

Η ΟΝΝΕΔ Σαρωνικού, με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί τους παρευρισκόμενους για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού σκοπού της συνάντησης, τους Παλαίμαχους του Π.Α.Ο. Καλυβίων, τον Διαιτητή Σάββα Κεσίδη και τους δεκάδες ΟΝΝΕΔίτες που αγωνίστηκαν και στήριξαν την δράση.
 
Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Ιδρυτής και απερχόμενος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σαρωνικού Βασίλειος Σ. Κεσίδης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στους Παλαίμαχους του Π.Α.Ο. Καλυβίων, ενώ ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σαρωνικού Κωνσταντίνος Στάμος απένειμε τιμητική πλακέτα και τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου στον Ιδρυτή και τ. Πρόεδρο της Οργάνωσης Βασίλειο Σ. Κεσίδη για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια.



Σχόλια