Συνεργάτης της ΕΒΕΤΑΜ ο Γιώργος Σωφρόνης. Αναλαμβάνει Δήμους και Περιφέρειες


Το Δ.Σ. της ΕΒΕΤΑΜ, του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης, αποφάσισε ομόφωνα να συνεργαστεί με τον τέως Δήμαρχο Σαρωνικού κ. Γιώργο Σωφρόνη.

Ο κ. Σωφρόνης θα εκπροσωπεί τον Οργανισμό στις σχέσεις του με τους Ο.Τ.Α. (Δήμοι και Περιφέρειες) σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με το business plan που παρουσίασε στο Δ.Σ., προκειμένου αυτοί να πιστοποιηθούν στις εγκαταστάσεις, τον εξοπλισμό αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους δημότες τους.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΒΕΤΑΜ κ. Νίκος Σοφιανός, δήλωσε σχετικά: «Ως Πρόεδρος της ΕΒΕΤΑΜ, είμαι βέβαιος ότι ο κ. Σωφρόνης θα είναι εξίσου αποτελεσματικός όπως και στην δημαρχιακή του θητεία».


Σε δηλώσεις του, ο Γιώργος Σωφρόνης, ανέφερε: «Αποτελεί τιμή προς το πρόσωπο μου, η απόφαση του Δ.Σ. της ΕΒΕΤΑΜ και του Προέδρου της, Νίκου Σοφιανού, να αναλάβω εκπρόσωπος του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης στις σχέσεις του με τους Δήμους και τις Περιφέρειες.
Η Αυτοδιοίκηση του 21ου αιώνα οφείλει να βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, προσφέροντας τους καθημερινά ποιοτικές υπηρεσίες, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα στους εργαζόμενους στους ΟΤΑ ασφαλείς συνθήκες εργασίας, μέσα από πιστοποιημένες διαδικασίες, εγκαταστάσεις κι εξοπλισμό.
Υπηρετώντας το στόχο αυτό, θα εργαστώ με συνέπεια κι ευθύνη για να ανταποκριθώ με επιτυχία στη νέα αυτή προσωπική πρόκληση.»

Η ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. είναι το Ελληνικό πολυκλαδικό πολύ-τεχνολογικό κέντρο εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης βιομηχανικών και καταναλωτικών προϊόντων, υλικών, εγκαταστάσεων και συστημάτων διαχείρισης. Η  εταιρεία προήλθε από την συγχώνευση τριών τεχνολογικών φορέων με 25ετή εμπειρία στον χώρο των υλικών: ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. – ΕΚΕΠΥ Α.Ε. – ΕΤΑΚΕΙ Α.Ε. ενώ στη νέα ΕΒΕΤΑΜ προσαρτώνται επίσης και οι δραστηριότητες πιστοποίησης και εργαστηριακών δοκιμών του Ελληνικού Οργανισμού Τυποποίησης (ΕΛΟΤ Α.Ε.).

Η ΕΒΕΤΑΜ είναι ο μόνος Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης με ιδιόκτητα εργαστήρια μετρήσεων και αναλύσεων υλικών και προϊόντων, γεγονός που παρέχει τη δυνατότητα προσφοράς ολοκληρωμένων λύσεων.

Η Εταιρεία έχει να επιδείξει σημαντικές και συστηματικές συνεργασίες με βιομηχανικές επιχειρήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ η παράλληλη ερευνητική δραστηριότητα αποτελεί το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα. Η ΕΒΕΤΑΜ είναι μια εταιρεία δημόσιου συμφέροντος μικτού χαρακτήρα, στο μετοχικό κεφάλαιο της οποίας συμμετέχουν τόσο φορείς και εταιρείες του δημόσιου τομέα όσο και ιδιωτικές εταιρείες. 
Η ΕΒΕΤΑΜ λειτουργεί υπό την επίβλεψη της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης.





Σχόλια