Χρήστος Τσιγαρίδας: Οι μεταρρυθμίσεις, θέλουν πρώτα από όλα συμμάχους τους πολίτες


Ανεδαφική χαρακτηρίζει την πρόταση Σωφρονη για την επανεξέταση των ορίων του Δήμου, ο Χρήστος Τσιγαριδας. Ο κ. Τσιγαριδας, με δήλωση του που έδωσε στη δημοσιότητα, συνιστά στις παρατάξεις του νυν και του πρώην Δημάρχου να σταματήσουν τις προσωπικές διαμάχες και να επιδείξουν ψυχραιμία "για το καλό των δημοτών".

Η δήλωση του Χρήστου Τσιγαριδα:


"Η λογική που εξέφρασε στη συνέντευξη του στον ΠΑΡΑΚΤΙΟ ο κ. Γιώργος Σωφρόνης για τον «χωρικό» διαχωρισμό του Δήμου μας και μετά τις αντιρρήσεις των γειτονικών Δημάρχων, είναι ανεδαφική και θα τον συμβούλευα, με την μικρή μου πολιτική πείρα, να μην συνεχίσει την παράθεση των αλλαγών που ονειρεύεται!
Οι κάθε είδους μεταρρυθμίσεις, θέλουν πρώτα από όλα συμμάχους τους πολίτες. Αλλιώς, οι άκριτες μεγαλοστομίες, οι ανεδαφικές προτάσεις με «γραβατωμένα» επιχειρήματα «άτυπης» σκέψης λειτουργούν σαν μοντέλο περιστρεφόμενης πόρτας. Πετάνε «εκτός»  τον εμπνευστή!
Όσο για την προσωπική διαμάχη με τον Δήμαρχο, καλό θα είναι να συμβιβαστεί ο κ. Γιώργος Σωφρόνης με την επιλογή των δημοτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου του 2019. Ψυχραιμία και από τις δυο αντιμαχόμενες δημοτικές παρατάξεις  για το καλό των δημοτών μας. Για το έργο θα κριθούμε από τους πολίτες!"

Σχόλια