ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ

ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Το Κοινοτικό Συμβούλιο Π. Φώκαιας προκειμένου να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα φθοράς και στεγανότητας που υπάρχουν στο κτίριο της Κοινότητας (ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1986),
εντόπισε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττική, την Πρόσκληση 2941/10.10.2019 (ΑΔΑ: ΩΤΙΕ7Λ7-ΖΓΝ), που αφορά ακριβώς στην συντήρηση δημοσίων κτιρίων και συγκεκριμένα στην «ενεργειακή αναβάθμιση των ενεργοβόρων κτιρίων αρμοδιότητος των ΟΤΑ Α’».
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Π. Φώκαιας κ. Μανώλης Θ. Τσαλικίδης ενημέρωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου (αρ. πρωτ. 82/07.01.2020) και στη συνέχεια το Κοινοτικό Συμβούλιο Π. Φώκαιας έλαβε την υπ. αρ. 1/2020/16.1.2020 σχετική απόφαση.
Υποβάλλοντας πρόταση ο Δήμος μας στην συγκεκριμένη «Πρόσκληση» εξασφαλίζει χρηματοδότηση για την αντικατάσταση των κουφωμάτων του κτιρίου, την εφαρμογή συστήματος θερμομόνωσης στο κτιριακό κέλυφος, την αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και ψύξης, την ενεργειακή αναβάθμιση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, την εγκατάσταση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας κ.λ.π..
Δείτε παρακάτω το υπ. αρ. 82/07.01.2020 αίτημα του Προέδρου της Κοινότητας Π. Φώκαιας κ. Μανώλη Θ. Τσαλικίδη προς το Δήμο Σαρωνικού.


Σχόλια