Οι... "καλοί μας φίλοι", έκαναν πάλι τη δουλίτσα τους

Από το πρωί της Κυριακής, 09/02/2020, όλες οι δημοσιεύσεις της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας μας στο facebook έχουν γίνει αόρατες, γιατί, λέει, κάποιος κατήγγειλε τον ιστότοπό μας και το περιεχόμενό του, ως "προσβλητικό"...
Το facebook, μετά από αυτή την καταγγελία, αρνείται την κοινοποίηση οποιασδήποτε δημοσίευσης από τον ηλεκτρονικό μας τόπο.

Είναι απορίας άξιο, ποιος "προσβάλλεται" από την ενημέρωση και την πληροφόρηση των πολιτών.
Είναι απορίας άξιο, ποιος φοβάται την ενημέρωση και την ελευθερία του Τύπου.
Είναι απορίας άξιο, ποιος αφιερώνει το χρόνο του για να σταματήσει την προσπάθεια ενός Συλλόγου να επικοινωνήσει τα προβλήματα, τις απόψεις των μελών του, τις πραγματικές ειδήσεις που αφορούν όλους τους πολίτες και, σε κάθε περίπτωση την άποψη, στην οποία δικαίωμα έχουμε όλοι μας.
Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται μέσα σε ένα χρόνο και φαίνεται ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Φαίνεται ότι ενοχλούμε κάποιους, των οποίων τα συμφέροντα πλήττονται από την ελεύθερη πληροφόρηση. 
Όσον αφορά τη δική μας πλευρά, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τη χαρά μας για το γεγονός ότι στην περιοχή μας λειτουργούν αρκετά μέσα πληροφόρησης, είτε ηλεκτρονικά είτε έντυπα, είτε ειδησεογραφικά είτε διαφημιστικά, γιατί όλα είναι πληροφορία και όση περισσότερη πληροφορία έρχεται στον πολίτη, τόσο το καλύτερο για τον πολίτη.
Άλλωστε, η αλήθεια προκύπτει από τη σύνθεση των πληροφοριών που λαμβάνουμε, ώστε όσο περισσότερες είναι οι πηγές της πληροφόρησης, τόσο το καλύτερο για την αλήθεια.
Ο ΑΙΟΛΟΣ δεν θα σταματήσει την προσπάθεια και η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΥΜΑΡΙΟΥ - SARONIKOS VOICE θα συνεχίσει να αποτελεί τη φωνή του πολίτη, έστω κι αν δεν αρέσει σε κάποιους.
Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες της περιοχής μας που στηρίζουν την εφημερίδα μας.
Ευχαριστούμε τους πολίτες του Δήμου μας που διαβάζουν την εφημερίδα μας και μας υποδεικνύουν τρόπους βελτίωσης.
Ευχαριστούμε τους συνεργάτες που προσφέρουν τη γνώση, τα άρθρα και τις απόψεις τους στην εφημερίδα μας.
Για όλους αυτούς, θα συνεχίσουμε.
Όσον αφορά το πρόβλημα με το facebook, μπορείτε εναλλακτικά να αναζητήσετε την ηλεκτρονική μας έκδοση στο GOOGLE γράφοντας στην αναζήτηση: fonithymariou.
Ευχαριστούμε όλους, μαζί και τους "καλούς μας φίλους"


Σχόλια