Οι μαθητές του Γυμνασίου Αναβύσσου και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιάς Φώκαιας δε χάνουν την επαφή τους με το σχολείο

Με πρωτοβουλία δύο ευσυνείδητων εκπαιδευτικών, του Διευθυντή του Γυμνασίου Αναβύσσου και της Διευθύντριας του 1ου Δημοτικού της Παλαιάς Φώκαιας, οι μαθητές των δυο σχολείων "μένουνε σπίτι", χωρίς να χάνουν την επαφή τους με τα μαθήματα.

Ο κ. Μακρής, με μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των γονέων, ενημερώνει τους μαθητές οτι μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά βίντεο διάρκειας μέχρι 10 λεπτών στην ιστοσελίδα του Γυμνασίου, η οποία ενημερώθηκε με συνδέσμους για βίντεο και εκπαιδευτική τηλεόραση.

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου, αφού πληροφορεί τους γονείς ότι για οποιαδήποτε συναλλαγή με το Γυμνάσιο πρέπει να επικοινωνούν πρώτα τηλεφωνικά, καθημερινά 09:00-13:00 στο τηλέφωνο 22910-37251, καταλήγει στο μήνυμά του προς τους γονείς:
"Τηρούμε μικροί – μεγάλοι τη σύσταση της πολιτείας: «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ». Για τους μαθητές που θέλουν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά βίντεο: http://gym-anavyss.att.sch.gr/index.php/2014-03-02-17-46-13 "

Η κα Κοψολαίμη, Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Π. Φώκαιας, στην προσπάθειά της να κρατήσει ζωντανή την επαφή των παιδιών με το σχολείο, δημοσιεύει στη σελίδα του Σχολείου καθώς και στη σελίδα του Συλλόγου Γονέων στο facebook συνδέσμους, όπου ακολουθώντας τους οι μικροί μαθητές, μπορούν να εξασκηθούν στην ύλη της τάξης τους και να παίξουν εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Αναμφισβήτητα, δύο άνθρωποι που νοιάζονται και προσπαθούν να βοηθήσουν τους μαθητές τους στη δύσκολη για όλους μας αυτή περίοδο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σχόλια