Θρίλερ με την εξαφάνιση στο Σούνιο: Τα τελευταία βήματα του 47χρονου (βίντεο)

Άκαρπες οι προσπάθειες εντοπισμού του από αστυνομία και λιμενικό
Στις έρευνες και το SILVER ALERT
Τα τελευταία βήματα του 47χρονου

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 47χρονου άνδρα το πρωί της Δευτέρας (24/2) από το Σούνιο. 
Ο 47χρονος, που είναι κάτοικος Λαυρίου, το πρωί της Δευτέρας (24/2) άφησε τις δύο κόρες του στο δημοτικό σχολείο και από εκείνη την ώρα αγνοείται.

Λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του αρχαίου ναού στο Σούνιο. Αξιοσημείωτο είναι πως τα κλειδιά βρέθηκαν πάνω στο αυτοκίνητο. 

Τα τελευταία βήματα του 47χρονου, πριν την εξαφάνιση του, αποτυπωνονται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ της Αγγελικής Νικολουλη και δείχνει πως ο άνδρας κατέβηκε τα βράχια με πορεία προς τη θάλασσα.
Εδώ και έξι ημέρες δυνάμεις της αστυνομίας και του λιμενικού έχουν χτενίσει την περιοχή από θάλασσα και στεριά χωρίς όμως να έχουν εντοπίσει τα ίχνη του. 

Μετά από αίτημα των συγγενών, ενεργοποιήθηκε ο Κοινωνικός Συναγερμός SILVER ALERT από τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, που έθεσε στη διάθεση των ερευνών τους Εθελοντές Αναζήτησης, τις Ομάδες Διάσωσης και και όλα τα τεχνικά μέσα που διαθέτει. Ο Γεράσιμος Κουρουκλης, πρόεδρος της ΓΡΑΜΜΗΣ ΖΩΗΣ, που συμμετέχει και προσωπικά στις έρευνες με την πολυετή εμπειρία του, ακολούθησε τις τελευταία καταγεγραμμένα βήματα του Γιώργου Πανάγιου.
Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη καθώς ο 47χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια του και οι δύο ανήλικες κόρες του και ελπίζουν να ακούσουν σύντομα κάποιο ευχάριστο νέο.


Σχόλια