"Είμαστε πιο κοντά σε θεραπεία παρά σε εμβόλιο" για τον κορονοϊό – Τι δηλώνει κορυφαία Ελληνίδα λοιμωξιολόγος

Μήνυμα αισιοδοξίας από την κορυφαία ερευνήτρια και λοιμωξιολόγο του Cambridge Ευφροσύνη Γκρανιά – Κλώτσα για την μάχη της ανθρωπότητας κατά του κορονοϊού.Η ελληνίδα λοιμωξιολόγος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο είδησεων του Star τόνισε πως "θεωρώ ότι είμαστε πιο κοντά σε θεραπεία και ίσως σε παραπάνω από μία, παρά από ότι είμαστε σε εμβόλιο", για τον κορονοϊό.
Η κ. Γκρανιά αναφέρθηκε στις νέες θεραπείες αλλά και στη μάχη με το χρόνο που δίνουν οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Μάλιστα τόνισε πως η χώρα μας είναι πολύ τυχερή γιατί έχει λαμπρούς επιστήμονες. Με τα καλύτερα λόγια μίλησε και για τον Σωτήρη Τσιόδρα, με τον οποίο σπούδαζαν μαζί στις ΗΠΑ και τόνισε αν δεν ήταν αυτός, η Ελλάδα δεν θα βρισκόταν σε τέτοια καλή θέση στον παγκόσμιο χάρτη κρουσμάτων κορονοϊού.
"Θεωρώ ότι είμαστε πιο κοντά σε θεραπεία και ίσως σε παραπάνω από μία, παρά από ότι είμαστε σε εμβόλιο" δήλωσε η κορυφαία ερευνήτρια και λοιμωξιολόγος του Cambridge στο δελτίο του star προσθέτοντας ότι:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια