Λιβάνιος: Τι θα γίνει με τις δομές των Δήμων που έχουν ανασταλεί - κλιμακωτό ωράριο - άδειες ειδικού σκοπού

Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος τόνισε στην εισήγησή του ο υφυπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος και επεσήμανε πως ο ελληνικός λαός τους τελευταίους δύο μήνες, έκανε πολύ μεγάλες θυσίες για να είμαστε σε θέση σήμερα να ανακοινώσουμε τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.
"Πρέπει να είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι σήμερα γίνεται το πρώτο βήμα για την επιστροφή στην ομαλότητα. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και χρειάζεται να συνεχίσουμε, με την ίδια προσήλωση, να λαμβάνουμε κάθε αναγκαίο μέτρο για την αποτροπή της διάδοσης του κορονοϊού" είπε ο κ. Λιβάνιος και πρόσθεσε: "Το υπουργείο Εσωτερικών, από τη πρώτη στιγμή έλαβε μια δέσμη μέτρων με κεντρικό στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα, χωρίς να πάψει στιγμή να είναι στο πλευρό του πολίτη.

Οι Δήμοι και οι Περιφέρειες της χώρας, για άλλη μια φορά ανέλαβαν σημαντικό μερίδιο ευθύνης ώστε κανένας συμπολίτης μας, σε αυτή την κρίση, να μην μείνει μόνος.

Θέλω, μέσα από την καρδιά μου, να ευχαριστήσω όλους τους δημάρχους και περιφερειάρχες της χώρας, τους αιρετούς συμβούλους, το προσωπικό του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, της αυτοδιοίκησης και ιδίως τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, στη δημοτική αστυνομία και στο διευρυμένο πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι»".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια