ΤΩΡΑ: Μπλόκο από τους Δήμους Σαρωνικού και Λαυρεωτικής στο Πανειο Όρος για τις ανεμογεννητριες

Μπλόκο έχουν στίσει από πολύ νωρίς το πρωί στο Πανειο Όρος οι Δήμοι Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, μετά απο πληροφορία που διέρρευσε χθες, για επιχείρηση συνέχισης των εργασιών από την εταιρία που έχει αναλάβει το έργο.





Οι Δήμαρχοι Πέτρος Φιλίππου και Δημήτρης Λουκάς, συγκάλεσαν χθες βράδυ κοινή συνεδρίαση των διαπαραταξιακων επιτροπών των δυο Δήμων, όπου αποφασίστηκε να εμποδιστεί η συνέχιση των εργασιών. Έτσι, σήμερα νωρίς το πρωί, οχήματα των Δήμων έκλεισαν το δρόμο προς την αναεμογεννητρια, ενώ μαζί με τους δυο Δημάρχους παρόντες είναι στο σημείο οι επικεφαλής όλων των παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι και απλοί πολίτες.


Οι διαπραγματευσεις με τον εκπρόσωπο της εταιρίας που έφτασε στο σημείο και την Αστυνομία που επίσης είναι διακριτικά παρούσα, δεν είχαν αποτέλεσμα.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας, αποχώρησε από το σημείο, ενώ κατά τις πληροφορίες, προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατά των συμμετεχοντων στην κινητοποίηση.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, απηύθυνε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρόσκληση στους πολίτες να συμμετέχουν στην κινητοποίηση, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας για την πανδημία.

Να θυμίσουμε, ότι υπάρχουν ομόφωνες αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων των δυο Δήμων για τη μη τοποθέτηση ανεμογεννητριων στο Πανειο Όρος.


Σχόλια