Χρήστος Τσιγαρίδας: Η δημοσιότητα και οι κάμερες, ενθαρρύνουν τις "επαναστατικά πάρτι", αλλά Ο κορονοϊός είναι ακόμη εδώ!

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΝΟΗ Χρήστος Τσιγαρίδας, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τα "πάρτι" που γίνονται στις πλατείες της Αθήνας, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου:
" Ο κορονοϊός είναι ακόμη εδώ!", λεει ο Χρήστος Τσιγαρίδας και συνεχιζει:
Αυτό που βλέπουμε στις πλατείες, στα πεζοδρόμια, στα πάρκα, είναι μια μικρή εικόνα ενός πολιτικού ακτιβισμού, μιας μικρής μερίδας της νεολαίας, με προθέσεις, αντίδρασης προς το συστημικό κατεστημένο, απέναντι στους κανόνες αποστασιοποίησης των μαζών και απάντηση στο μεταδιδόμενο τηλεοπτικό σίριαλ «κάθε μέρα στις έξι»!

Η δημοσιότητα που δίνεται από τα τηλεοπτικά μέσα, με online αναμετάδοσεις και συνεντεύξεις, είναι το κινητήριο «καύσιμο» των parties για να γίνονται πιο συχνά! Όπως η αλήστου μνήμης,παρουσίαση των επιστολών διαμαρτυρίας, μετά από κάθε πράξη ανομίας, από διάφορες συλλογικότητες.

Η τηλεοπτική κάλυψη εκδηλώσεων των ανεγκέφαλων είναι και επικίνδυνη και δυστυχώς μεταδοτική. Προτείνεται στην ομάδα των επιστημόνων, στη καθημερινή εκπομπή ενημέρωσης των έξι, να προστεθεί και ένας ψυχολόγος για να «δουλεύει» τις παραινέσεις-εντολές χωρίς να «τσαντίζει» τη νέα γενιά των απείθαρχων εφήβων που πολλές φορές «άγονται και φέρονται» από οργανωμένα πολιτικά συμφέροντα!

Και μέχρι να ανοίξουν τα «στέκια» των εφήβων, καφετέριες και μπαράκια, μακριά οι τηλεοπτικές κάμερες από τις εκδηλώσεις επαναστατικής γυμναστικής!"


Σχόλια