Οι εξετάσεις έγχρωμων και μαύρων ζωνών του Α.Σ. ΖΕΑΣ Βραβεύτηκαν οι διακριθέντες αθλητές

Οι Αθλητικοί Σύλλογοι ΖΕΑΣ Πειραιά και ΖΕΑΣ Αναβύσσου, ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις εξετάσεις έγχρωμων και μαύρων ζωνών που πραγματοποιήθηκαν στην Ανάβυσσο.
Με την ευκαιρία αυτή, οι δύο Σύλλογοι, βράβευσαν τους αθλητές τους που διακρίθηκαν σε παγκόσμια, πανευρωπαϊκά και πανελλήνια πρωταθλήματα.
                                                      

Ο Α.Σ. ΖΕΑΣ Αναβύσσου, οικοδεσπότης της εκδήλωσης, διά στόματος του Δασκάλου Στέλιου Λιβάνιου, απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον Σύλλογο, καθώς και προς τον Δήμο Σαρωνικού για την πολύτιμη βοήθεια του.
                                                        

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΖΕΑΣ, που ιδρύθηκε το 1999 και εδρεύει στον Πειραιά στην Λ. Χατζηκυριακού 61 με σκοπό την εκμάθηση της πολεμικής τέχνης του παραδοσιακού Tae Kwon Do, άνοιξε τις πόρτες του νέου του γυμναστηρίου στην Ανάβυσσο, στην οδό Αριστοτέλους 38, πριν από λίγους μήνες.
                                                       

Στόχος του Συλλόγου, όπως λέει στη SARONIKOS VOICE ο Δάσκαλος Στέλιος Λιβάνιος, «είναι η διαρκής βελτίωση της φυσικής κατάστασης , της αυτοπεποίθησης και της αυτοπειθαρχίας των μαθητών του.»

Ο Σύλλογος είναι αναγνωρισμένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) και από την Αθλητική Ομοσπονδία Tae Kwon Do Ελλάδος (ΑΟΤΕ).

Πρόκειται για ένα Σύλλογο με πολλές περγαμηνές, αφού ο Α.Σ. Ζέας, στα τόσα χρόνια λειτουργίας του από το 1999 μέχρι σήμερα έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο:
• 2006 1ος σύλλογος στην Ελλάδα Παίδων – Κορασίδων.
• 2011 3ος σύλλογος στην Ελλάδα Παίδων – Κορασίδων.
• 2013 1ος σύλλογος στην Ελλάδα Παίδων – Κορασίδων.
• 2014 1ος σύλλογος στην Ελλάδα Παίδων – Κορασίδων.
• 2015 1ος σύλλογος στην Ελλάδα Εφήβων - Νεανίδων.
• 2016 2ος σύλλογος στην Ελλάδα Εφήβων - Νεανίδων.
Ο Σύλλογος, μέσω την συμμετοχής του στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και τις διακρίσεις που πετυχαίνει, έχει στόχο να προβάλει τον Δήμο μας σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Ο προπονητής του Συλλόγου Στέλιος Λιβάνιος, κάτοχος μαύρης ζώνης βαθμού 6 dan, πτυχιούχος προπονητής, κάτοχος διπλώματος διαιτησίας και εγκεκριμένος εξεταστής της Αθλητικής Ομοσπονδίας, βρίσκεται κοντά στα παιδιά με σκοπό την εκμάθηση του αθλήματος και την διαπαιδαγώγηση στις πολεμικές τέχνες.

Σχόλια