Δήλωση του Χρήστου Τσιγαρίδα για τον ένα χρόνο από τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Συμπληρώθηκε ήδη ένας χρόνος, από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 και την ανάληψη της νέας δημοτικής αρχής με επικεφαλής Δήμαρχο , τον κύριο Πέτρο Φιλίππου.
Μια νέα δημοτική αρχή, με προεκλογική βούληση για την διακυβέρνηση του Δήμου Σαρωνικού, αλλά χωρίς πρόγραμμα, όπως αποδείχτηκε!

Ένδεια παρεμβάσεων στην καθημερινότητα, ελλιπείς συντηρήσεις, άγνοια αναδιοργάνωσης της καθαριότητας και εσκεμμένα αγεφύρωτες σχέσεις με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις του Δήμου μας.

Χωρίς δημοτική ατζέντα, με όραμα, με πρωτοβουλίες και έργα, προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Η κρίση της πανδημίας έδωσε στην διοίκηση Φιλίππου, τη δυνατότητα διαφυγής, από τις μαξιμαλιστικές υποσχέσεις, με τις οποίες είχε καταφέρει να κερδίσει τις ψήφους των συμπολιτών μας, απέναντι σε έναν αντίπαλο, τέως δήμαρχο, που βύθισε σε τέλμα ανυπαρξίας και υποβάθμισης το Δήμο για πέντε χρόνια! Και αυτό είναι γνωστό, στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ!

Στον πρώτο χρόνο, διοίκησης της νέας δημοτικής αρχής, η αξιωματική αντιπολίτευση καθοδηγείται από το θυμικό μεγαλομανίας του επικεφαλής της, ο οποίος διακατέχεται από το σύνδρομο του ισχυρού πολιτικού άνδρα, αναμένοντας κυβερνητική ένεση για την πολιτική «γιγάντωσή» του!

Τι να περιμένει κανείς από μια αξιωματική αντιπολίτευση, παρακολούθημα της κυβερνητικής πολιτικής!

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι

Η συμπλήρωση ενός χρόνου δίνει τη δυνατότητα και στο δικό μας δημοτικό συνδυασμό ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ «Νέα Πνοή», να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά, για την εντολή που μας δώσατε ως έλασσον αντιπολίτευση, να σταθούμε απέναντι στην ασυνέπεια λόγων και έργων της δημοτικής αρχής. Και το κάνουμε με το καλύτερο τρόπο γιατί εμείς τηρούμε τις υποσχέσεις.

Στόχος της δικής μας αντιπολίτευσης, δεν είναι να κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Με παρεμβάσεις, πρωτοβουλίες, προτάσεις, προτάσσουμε το δικό μας τρόπο διοίκησης του Δήμου, στους τομείς πολιτισμού, παιδείας, κοινωνικής πολιτικής, καθημερινότητας, φύσης και οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας! Αυτός είναι για εμάς , ο σύγχρονος ρόλος μιας υγιούς, αποτελεσματικής, έντιμης και δημιουργικής αντιπολίτευσης!

Η φωνή μας, είναι η δική σας φωνή και είναι παρούσα καθημερινά. Είναι προς όφελος όλων μας.

Έτσι, εμείς τιμάμε την ψήφο που μας δώσατε!

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες

Μπαίνουμε σε έναν νέο μήνα το Σεπτέμβριο, με πολύ διαφορετικά συναισθήματα από ότι τα προηγούμενα χρόνια. Με άγχος και ανασφάλεια για τα μελλούμενα, στην υγεία, στην επιβίωση, στο αύριο όλων μας.

Ο Δήμος μας θα πρέπει να είναι για άλλη μια φορά το «αποκούμπι» όλων των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας.

Ας ελπίσουμε ότι νέα δημοτική αρχή θα σταθεί αυτή τη φορά στο ύψος της.

Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας!

Καλή συνέχεια!

Σχόλια