Χρήστος Τσιγαρίδας: Η Διοίκηση του Δήμου λέει ψέματα κατάμουτρα στους Πολίτες. Είναι επικίνδυνοι.


Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Χρήστος Τσιγαρίδας για τη Δημοτική Αρχή, σε παρέμβασή του μέσω του paraktios.gr, με αφορμή την παρουσία του Δημάρχου στο έκτακτο Κοινοτικό Συμβούλιο της Παλαιάς Φώκαιας, μετά τη φωτιά στην παλιά χωματερή.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Δήμου είναι η καθαριότητα και εμείς είχαμε προεκλογικά καταθέσει το σχέδιό μας, βασισμένο και στις προτάσεις των ειδικών» είπε ο κ. Τσιγαρίδας.

«Η νέα Διοίκηση, εξελέγη με το σύνθημα “Είμαστε έμπειροι, ξέρουμε από διοίκηση και θα λύσουμε τα προβλήματα άμεσα”. Από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι στις τομές που πρέπει να γίνουν θα είμαστε δίπλα τους. Με έναν αντιδήμαρχο που δεν ήταν καινούριος, περιμέναμε ότι θα υπάρχει κάποιο σχέδιο. Πράγματι, εξήγγειλαν την εφαρμογή ενός σχεδίου για το Νοέμβριο του 2019, το οποίο όμως με τις συνεχείς αναβολές, ακόμη δεν έχουμε δει.»

Για το περιστατικό της παλιάς χωματερής στην Παλιά Φώκαια, ο κ. Τσιγαρίδας είπε:

« Η παρουσία του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου στο έκτακτο συμβούλιο της Κοινότητας της Παλιάς Φώκαιας, ήταν θλιβερή. Όταν έγινε η φωτιά στη χωματερή των Καλυβίων, ο κ. Φιλίππου είχε πει ότι ήταν βαλτή. Το ίδιο υπονοούμενο άφησε και για την Παλαιά Φώκαια.

Τι ακούσαμε, λοιπόν, από τον κύριος Φιλίππου στο Κοινοτικό Συμβούλιο; Ότι φταίνε οι εργαζόμενοι, που πήραν άδειες τον Αύγουστο! Οι τόσο έμπειροι στη διοίκηση, δεν γνώριζαν ότι το προσωπικό πρέπει να πάρει και άδειες; Τόσο μεγάλη είναι η σχέση τους με τη διοίκηση;

Ακούσαμε ότι υπάρχει μεγάλος όγκος και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί. Δεν γνωρίζουν οι “έμπειροι” την περιοχή τους; Δε γνωρίζουν τα προβλήματα; Αυτά συμβαίνουν κάθε χρόνο. Τι δεν γνώριζαν; Που είναι ο σχεδιασμός τους;»

Και συνέχισε:

«Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο. Εξήγγειλαν προχθές τον επανασχεδιασμό για την καθαριότητα. Θα επανασχεδιάσουν ένα σχέδιο που δεν υπάρχει!»

«Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει, ότι αυτοί που διοικούν το Δήμο, του λένε ψέματα κατάμουτρα. Λυπάμαι που το διαπιστώνω αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Αυτοί οι άνθρωποι, είναι επικίνδυνο να ασκούν Διοίκηση. Πριν λίγο καιρό, απαντούσαν στους Συλλόγους που ζητούσαν το σχέδιο διαφυγής από τους οικισμούς σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ότι αν το φτιάξουν οι Σύλλογοι, δηλαδή οι Πολίτες, ο Δήμος θα το υιοθετήσει! Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, το ξαναλέω» κατέληξε ο Χρήστος Τσιγαρίδας.

Σχόλια