Χρήστος Τσιγαρίδας: «Βούτυρο στο ψωμί» των εχόντων αυτοδιοικητική εξουσία, είναι ο «θάνατος»των δια ζώσης συνεδριάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων

«Βούτυρο στο ψωμί» των εχόντων αυτοδιοικητική εξουσία, χαρακτηρίζει τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη ο επικεφαλής της παράταξης ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΝΟΗ, Χρήστος Τσιγαρίδας.
Ολόκληρη η δήλωσή του:

"Σήμερα, λόγω κορονοϊού, τα περισσότερα Δημοτικά Συμβούλια γίνονται και απρογραμμάτιστα και διαρκούν μικρό χρονικό διάστημα. Καμιά σχέση με τα «ολονύχτια» Δημοτικά Συμβούλια που όλοι γνωρίσαμε.

Είναι πολλές οι αλλαγές που έφερε η πανδημία όπως η επέλαση της τηλεργασίας, η αντικατάσταση των συνεδριάσεων με τις γνωστές πλέον τηλεδιασκέψεις, για να μη μιλήσουμε και για το τέλος της γλώσσας του σώματος στην επικοινωνία.

Αυτοδιοικητικοί με τις «πιτζάμες»,από τις καφετέριες, τις παραλίες, το σαλόνι του σπιτιού τους, η ακόμη και από την κουζίνα με το μωρό αγκαλιά, συμμετέχουν στη χάραξη σχεδίων και πλάνων που αφορούν την καλύτερη λειτουργία των δημοτικών δομών!!!

Ψηφίζουν online ή καταψηφίζουν θέματα σημαντικά, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων με τους έχοντας την ευθύνη. Και αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου δεδομένου ότι το νέο μοντέλο Τηλεδιοίκησης του Δήμου, μαζί με την νέα κουλτούρα που το συνοδεύει, επηρεάζει αρνητικά την παραγωγικότητα των εργαζομένων, δημιουργεί προβλήματα ψυχικής υγείας και ευεξίας, λόγω έλλειψης της προσωπικής στενής συνεργασίας.

Ιδιαίτερα, για τις γυναίκες με τους πολυσχιδείς ρόλους που πρέπει να αποκριθούν από το σπίτι ως μητέρες, σύζυγοι και αιρετοί της αυτοδιοίκησης!

Με την υπογραφή του κορονοϊού, τίτλοι τέλους στα «ζωντανά» δημοτικά συμβούλια και στην αύξηση της αποδοτικότητας των εργαζομένων στη Τοπική Αυτοδιοίκηση!

Καλή συνέχεια."

Σχόλια