Χρήστος Τσιγαρίδας: Δεν εκλεχθήκαμε για να ασκούμε στείρα κριτική, δεν μπαίνουμε στην ουρά για να αναβαθμίσουμε το δημόσιο προφίλ μας.


Με μια ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα της παράταξης ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΝΟΗ, ο Χρήστος Τσιγαρίδας, καυτηριάζει "με το γάντι" τις πρακτικές άλλων δημοτικών παρατάξεων, δίνοντας το στίγμα της διαφοράς και δηλώνοντας μια διαφορετική αντίληψη για το ρόλο της αντιπολίτευσης, αλλά και της συμπολίτευσης.
"Στόχος της δημοτικής παράταξής μας είναι να βοηθήσουμε τη Δημοτική Αρχή , με προτάσεις, αρκεί να μπορεί να τις ενστερνιστεί, να τις υιοθετήσει και να τις επεξεργαστεί και όχι να τις απορρίψει για μικροκομματικούς λόγους και σκοπιμότητες.", λέει ο κ. Τσιγαρίδας ενώ πιο κάτω αναφέρει χαρακτηριστικά: "Εμείς, δεν μπαίνουμε στην ουρά για να βγάλουμε μια selfie με ένα γνωστό πρόσωπο αυτοδιοικητικό ή πολιτικό, για να αναβαθμίσουμε το δημόσιο προφίλ μας."

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

"Πολλές δημοτικές αντιπολιτεύσεις , σε όλη τη χώρα, στο μόνο που συμφωνούν με τις δημοτικές πλειοψηφίες είναι στην ύπαρξη του κορονοϊού!!!
Εμείς, η δημοτική μας παράταξη, "ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΝΟΗ", σήμερα ελάσσων αντιπολίτευση, έχουμε εντελώς διαφορετική αντίληψη του ρόλου μας.
Δεν εκλεχθήκαμε για να ασκούμε αρνητική κριτική, στείρα και καταγγελτική αντιπολίτευση.
Ο απώτατος σκοπός της παρουσίας μας στο Δήμο, είναι το κοινό καλό των Δημοτών. Φέρνουμε αντιρρήσεις όταν απαιτείται και πάντα ουσιαστικές προτάσεις που θα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.
Είναι μια δική μας νοοτροπία, είναι μέρος του DNA μας, εποικοδομητική και απαραίτητη όπως θα έπρεπε να δομηθεί κάθε αυτοδιοικητική αντιπολίτευση, με ουσιαστικό διάλογο και δημοτικές πολιτικές που είναι αναγκαίες στις μέρες μας.
Στόχος της δημοτικής παράταξής μας είναι να βοηθήσουμε τη Δημοτική Αρχή , με προτάσεις, αρκεί να μπορεί να τις ενστερνιστεί, να τις υιοθετήσει και να τις επεξεργαστεί και όχι να τις απορρίψει για μικροκομματικούς λόγους και σκοπιμότητες.
Πρώτη τη μας μέριμνα, είναι να βρεθούμε δίπλα στον Πολίτη εκεί που λείπει η πολιτεία και να προσφέρουμε ότι είναι αναγκαίο.
Γυρίζουμε από γειτονιά σε γειτονιά, συμπληρώνουμε δομές και κενά του Δήμου, αφουγκραζόμαστε τις καθημερινές ανάγκες των Πολιτών και προτείνουμε στα Δημοτικά μας Συμβούλια, τις σωστές προτεραιότητες.
Εμείς, δεν μπαίνουμε στην ουρά για να βγάλουμε μια selfie με ένα γνωστό πρόσωπο αυτοδιοικητικό ή πολιτικό, για να αναβαθμίσουμε το δημόσιο προφίλ μας.
Ο λόγος μας δεν είναι ούτε ξύλινος, ούτε πλαστικός.
Είναι επίκαιρος και χυμώδης."

Σχόλια