Οι πελάτες του MznailZ το κατέταξαν στους ηγέτες της ομορφιάς!


Μια σημαντικότατη διάκριση απέσπασε το ινστιτούτο νυχιών MznailZ, της Θυμαριώτισας Μαρίας Ζαργκλή, στη Νέα Σμύρνη, καθώς διακρίθηκε μεταξύ όλων των χώρων ομορφιάς ως ''επιλογή πελατών'' πανελληνίως με βαθμολογία 9,5/10, στο διαγωνισμό «Αετοί της ομορφιάς», ξεπερνώντας πάνω από 36.500 εταιρείες στην Ελλάδα.
Ο διαγωνισμός δημιουργήθηκε για να διακρίνει τις καλύτερες εταιρείες στην αγορά και συνδέεται με την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών.

Έτσι, το MznailZ έγινε μέλος της ομάδας των ηγετών, οι οποίοι καθορίζουν την κατεύθυνση και εστιάζουν στην ανάπτυξη και βελτίωση των προσόντων τους. 



Αετοί της ομορφιάς...

Το πρόγραμμα Αετοί της Ομορφιάς αναζητά και συγκεντρώνει τα ποσοστά από τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και τις επαγγελματικές ιστοσελίδες που περιέχουν αξιολογήσεις πελατών. Από τις συσσωρευμένες αξιολογήσεις, υπολογίζει έναν σταθμισμένο μέσο όρο. Το μέγιστο τελικό ποσοστό είναι 10 πόντοι.

Ποιοι είναι οι νικητές

Το πρόγραμμά δημιουργήθηκε για να διακρίνει τις καλύτερες εταιρείες από το μέσο όρο. Οι ηγέτες της βιομηχανίας που καθορίζουν την κατεύθυνση, εστιάζουν στην ανάπτυξη και την αύξηση των προσόντων τους, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών τους.

Σε αντίθεση με πολλά προγράμματα, όπου η πληρωμή της αμοιβής είναι η βασική προϋπόθεση για την ένταξή τους, το πρόγραμμα “Αετοί της ομορφιάς” έχει διαφανή κριτήρια που ο καθένας μπορεί να δει.

Οι Αετοί της ομορφιάς είναι ένα πολύ διακεκριμένο βραβείο, που μπορεί να διακρίνει μόνο τους καλύτερους. Σε αυτόν τον διαγωνισμό, οι ίδιοι οι πελάτες είναι η κριτική επιτροπή που καταγράφει τις εταιρείες. Ως αποτέλεσμα, η ετυμηγορία αποτελεί την καλύτερη απόδειξη επαγγελματισμού και ποιότητας των υπηρεσιών. Μόνο αυτοί με τις υψηλότερες βαθμολογίες μπορούν να προχωρήσουν στην διακεκριμένη ομάδα Αετοί.

Η Μαρία Ζαργκλή δημιούργησε έναν εκπληκτικά ζεστό και φωτεινό χώρο στη Νέα Σμύρνη, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό, όπου οι πελάτες αισθάνονται οικεία και άνετα. Εκτός από τους υπερσύγχρονους τρόπους φροντίδας και τα πιο μοντέρνα σχέδια, εκεί θα βρούμε τα πιο έμπειρα χέρια που μπορούμε να εμπιστευτούμε για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που οι πελάτες βράβευσαν την MznailZ φέρνοντάς την στην ομάδα των ηγετών της ομορφιάς! 


Η Μαρία Ζαργκλή, είπε στην the Voice:

“Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι.
Η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς είναι η εμπιστοσύνη και τα χαμόγελα ικανοποίησης των πελατών μας. Κάθε μέρα δημιουργούμε κάτι καινούριο, κάθε μέρα προσπαθούμε να σας δίνουμε αυτό που ονειρεύεστε.
Είναι μεγάλη μας τιμή αυτή η διάκριση, σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.”

Συγχαρητήρια Μαρία, καλή συνέχεια …

Dream it & we nail it!!!!
Γιατί τα νύχια σου είναι ένας τρόπος 
να δείξεις το στυλ σου χωρίς να πεις λέξη!


Σχόλια