Χρήστος Τσιγαρίδας: Στηρίζουμε την τοπική αγορά


Να προτιμήσουν την τοπική αγορά και τις μικρές επιχειρήσεις του Δήμου για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους, καλεί τους πολίτες ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΝΟΗ, Χρήστος Τσιγαρίδας.
Ο κ. Τσιγαρίδας με ανάρτησή του στα social media, τονίζει ότι η διατήρηση των θέσεων εργασίας και η στήριξη των ντόπιων μικρών καταστημάτων και επιχειρήσεων, θα πρέπει να είναι βασική προτεραιότητα όλων μας, κατά τη διάρκεια των αγορών την χριστουγεννιάτικη περίοδο, και καταλήγει: «Φέτος, οι χριστουγεννιάτικες αγορές όλων μας, είναι επιτακτική ανάγκη περισσότερο από ποτέ, να γίνουν από την τοπική αγορά μας.»

Διαβάστε την ανάρτηση του Χρήστου Τσιγαρίδα:


«Με την πανδημία του κορονοϊού, και την αναγκαστική παύση λειτουργίας αρκετών καταστημάτων, οι δείκτες της τοπικής οικονομίας έχουν μια κατακόρυφη καθοδική τάση.

Μια πτώση τζίρου, που καθιστά δύσκολη την επιβίωση πολλών τοπικών επιχειρήσεων.

Η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας του Δήμου μας, η διατήρηση των θέσεων εργασίας και η στήριξη των «δικών» μας μικρών καταστημάτων και επιχειρήσεων, θα πρέπει να είναι βασική προτεραιότητα όλων μας, κατά τη διάρκεια των αγορών την χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Άλλωστε, τα τοπικά μας καταστήματα και επιχειρήσεις δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις, όπου τα χρήματά μας πηγαίνουν για την ενίσχυση των κερδών τους.

Στις μέρες μας, η προτίμησή μας στην τοπική αγορά θα είναι «ένα φιλί ζωής», μια ανάσα, σε δεκάδες επαγγελματίες του τόπου μας, που προσπαθούν να επιβιώσουν, στην οικονομική λαίλαπα, που έχει ξεσπάσει λόγω της πανδημίας.

Ενότητα και αλληλεγγύη χρειάζεται για να ξεπεράσουμε τα δύσκολα.

Φέτος, οι χριστουγεννιάτικες αγορές όλων μας, είναι επιτακτική ανάγκη περισσότερο από ποτέ, να γίνουν από την τοπική αγορά μας.»

Σχόλια