Drive through Rapid Test στον Δήμο Σαρωνικού. Φιλίππου και Τσιγαριδας καλούν τους κατοίκους να συμμετέχουν


Ο Δήμος Σαρωνικού, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Covid-19, διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και με τον συντονισμό της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρας Ράπτη, δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid covid-19 test), με τη μέθοδο drive-through, σήμερα, Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021.
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται στην Ανάβυσσο, στον παράδρομο της Λεωφόρου Καραμανλή στις Αλυκές (είσοδος από Λεωφόρο Καραμανλή) από τις 10.00 έως και τις 15.00.

Τα drive through rapid tests θα πραγματοποιηθούν, σε όσους επιθυμούν (από την ηλικία των 10 ετών και άνω), από κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ χωρίς ραντεβού, αποκλειστικά σε άτομα που θα μετακινούνται ή θα επιβαίνουν σε αυτοκίνητο, μηχανή, ποδήλατο ή ηλεκτρικό πατίνι. Rapid covid-19 test δεν θα διενεργηθούν σε πεζούς.

Για τη διενέργεια του τεστ, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιδείξουν Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας και να δηλώσουν το ΑΜΚΑ τους καθώς και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, στον οποίο θα λάβουν τα αποτελέσματα του rapid test.

Ήδη η συμμετοχή των κατοίκων είναι σημαντική, ενώ ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, με βιντεοσκοπημενο μήνυμά του, καλεί τους κατοίκους να συμμετέχουν μαζικά.


Ανάλογο μήνυμα, με ανάρτησή του, στέλνει και ο επικεφαλής της παράταξης ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΝΟΗ, Χρηστος Τσιγαριδας.

Rapid test drive through στις Αλυκές Αναβυσσου. Μέχρι τις 3μμ το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα είναι εκεί. Όσο περισσότεροι συμμετέχουμε, τόσο περισσότερο μένουμε σίγουροι ότι είμαστε ασφαλείς. #ευθυνη #μενουμεασφαλεις

Δημοσιεύτηκε από Σαρωνικός Νέα Πνοή - Χρήστος Τσιγαρίδας στις Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Σχόλια