Χρήστος Τσιγαρίδας - Ημέρα της Γυναίκας:" Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλες τις γυναίκες"


"Είναι καθήκον όλων μας, να τιμούμε και να σεβόμαστε τη γυναίκα, γιατί είναι ο στυλοβάτης της οικοδόμησης κάθε κοινωνίας αξιών και οραμάτων"

Αυτό τονίζει στο μήνυμά του για την Ημέρα της Γυναίκας, ο Χρήστος Τσιγαρίδας επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΝΟΗ.

Δείτε τη δήλωση του Χρήστου Τσιγαρίδα:

"Η 8η Μαρτίου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και είναι αφιερωμένη στις γυναίκες όλου του κόσμου και στον πολλαπλό ρόλο τους, που στη σύγχρονη πραγματικότητα, είναι η περισσότερο επίκαιρη ημέρα, από οποιαδήποτε άλλη!

Μητέρα, γιαγιά, σύζυγος, αδερφή, φίλη, εργαζόμενη, νοικοκυρά και με πολλούς ακόμη ρόλους, παλεύει και αγωνίζεται για να προσφέρει στην οικογένεια και την κοινωνία.

Είναι καθήκον όλων μας, να τιμούμε και να σεβόμαστε τη γυναίκα, γιατί είναι ο στυλοβάτης της οικοδόμησης κάθε κοινωνίας αξιών και οραμάτων.

Στη σημερινή εποχή, η γυναίκα ζητά την θέση που της αξίζει.

Σε πολλές περιπτώσεις αντιμετωπίζεται ως εργαζόμενος "δεύτερης κατηγορίας" η πέφτει θύμα βίας και κάθε είδους παρενόχλησης.

Ένα φαινόμενο διαχρονικό και παγκόσμιο, που αφορά όλες τις κοινωνίες και τους πολιτισμούς.

Η εξάλειψη του φαινομένου είναι ευθύνη όλων.

"Πίσω από κάθε πετυχημένο άνδρα,κρύβεται, μια επιτυχημένη γυναίκα"λέει ένα ρητό και όλοι εμείς οι άνδρες, το ενστερνιζόμαστε και τις τιμούμε καθημερινά, ο καθένας με τον τρόπο του.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλες τις γυναίκες και ιδιαίτερα στις γυναίκες που εργάζονται, με αυταπάρνηση μέσα στην κρίση της πανδημίας στους κλάδους, της Υγείας,στα Σώματα Ασφαλείας,στην Πυροσβεστική και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σήμερα και κάθε ημέρα, ας γιορτάσουμε μαζί τους
Χρόνια πολλά!"

Σχόλια