Καμπανάκι από Φιλίππου: Πάρα πολύ μεγάλη διασπορά του κορονοϊού και στο Δήμο Σαρωνικού - ΠΡΟΣΟΧΗ από όλους!


Την προσοχή όλων επέστησε ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου, ανακοινώνοντας στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι η αύξηση των κρουσμάτων την τελευταία εβδομάδα, ήταν δραματική στην περιοχή.
Επικαλούμενος την ενημέρωση που λαμβάνει από τον ΕΟΔΥ, ο κ. Φιλίππου, μίλησε για εκτόξευση των κρουσμάτων στα 47, από 10 - 15 που ήτα;ν τις προηγούμενες εβδομάδες στις Κοινότητες του Δήμου. Εμφανώς ανήσυχος, ο Δήμαρχος, ζήτησε να μεταφερθεί από όλους το μήνυμα και προς τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού, όπως είπε, υπάρχει πλέον μεγάλη διασπορά και στο Δήμο Σαρωνικού.

"Έχουμε και στην περιοχή μας πάρα πολύ μεγάλη, πλέον, διασπορά. Την τελευταία εβδομάδα τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 47 στο Δήμο Σαρωνικού. Σε σχέση με τα 10 - 15 που είχαμε τις προηγούμενες εβδομάδες, είναι πολύ περισσότερα. Θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Καλό είναι αυτό να το μεταφέρουμε και στους πολίτες. Θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί υπάρχει έντονη διασπορά και σε εμάς πλέον", είπε ο Δήμαρχος προς το Δημοτικό Συμβούλιο.

Να θυμίσουμε, ότι πριν λίγο καιρό είχαν γίνει δωρεάν rapid tests στην Ανάβυσσο και στο Λαγονήσι, από κινητά συνεργεία σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, όπου τα θετικά ήταν από μηδέν έως ελάχιστα.

Δείτε το βίντεο από τον paraktios.gr, που μετέδωσε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

Σχόλια