Οι Τρίτεκνοι στην Παλαιά Φώκαια: Τα παιδιά ζωγραφίζουν και οι γονείς ενημερώνονται σήμερα στην Έκθεση Βιβλίου


Ο Σύλλογος Τριτέκνων Αττικής είναι παρών στην Έκθεση Βιβλίου της Παλαιάς Φώκαιας.
Το Σάββατο 10/7/2021 και ώρες 19.30 έως 22.30 και την Κυριακή 11/7/2021 2021 και ώρες 19.30 έως 22.30, λειτουργεί το περίπτερο του Συλλόγου, όπου οι Τρίτεκνοι θα μπορούν να ενημερωθούν για ό,τι τους απασχολεί.

"Σκοπός της παρουσίας μας στην Έκθεση Βιβλίου της Παλαιάς Φώκαιας είναι, οι Τρίτεκνες οικογένειες του Δήμου Σαρωνικού αλλά και της Νοτιοανατολικής Αττικής γενικά, να μπορέσουν να ενημερωθούν για τα δικαιώματα τους, να μας ενημερώσουν για τα προβλήματά τους, να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο δια ζώσης, για όποιο θέμα τους απασχολεί. Στο περίπτερό μας, θα μπορούν επίσης οι Τρίτεκνοι να θεωρήσουν ή να εκδώσουν την Κάρτα Τριτέκνου και να ενημερωθούν για τις παροχές και τις εκπτώσεις που έχουν μέσω αυτής. Ο Σύλλογος Τριτέκνων Περιφέρειας (Νομού) Αττικής, επιδιώκει σε κάθε ευκαιρία την επικοινωνία με τους Τρίτεκνους της Περιφέρειάς μας και αυτή η επικοινωνία μας δίνει τη δύναμη να αγωνιζόμαστε για την Τρίτεκνη Οικογένεια και για την επίλυση του Δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας.", δηλώνει στην The Voice η πρόεδρος του Συλλόγου, Θεοκλήτη Μεσουρίδου.

Την πρώτη μέρα της λειτουργίας του ενημερωτικού περιπτέρου, το Σάββατο, ήταν εντυπωσιακό το ενδιαφέρον των Τριτέκνων του Δήμου Σαρωνικού για ενημέρωση, αφού το περίπτερο δεν έμεινε στιγμή άδειο.

Το περίπτερο επισκέφθηκε το Σάββατο ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΝΟΗ, Χρήστος Τσιγαρίδας, με τον οποίο η Πρόεδρος του Συλλόγου Θεοκλήτη Μεσουρίδου είχε μια διεξοδική συζήτηση αναφορικά με το δημογραφικό πρόβλημα και τα προβλήματα των Τρίτεκνων οικογενειών. Ο κ. Τσιγαρίδας, δήλωσε ότι όσα προέβλεπε το προεκλογικό του πρόγραμμα, στο οποίο υπήρχε ειδική ενότητα για τους Τρίτεκνους και τη στήριξη της Οικογένειας, συνεχίζουν να αποτελούν στόχο υλοποίησης για την παράταξή του, ενώ μιλώντας στην The Voice, τόνισε την ανάγκη στήριξης της Τρίτεκνης Οικογένειας, με δεδομένο το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας και τη συμβολή που μπορεί να έχει η τριτεκνία στην επίλυσή του.

Σήμερα, Κυριακή, το περίπτερο των Τριτέκνων θα λειτουργήσει από τις 7:30μμ, με δραστηριότητες ζωγραφικής για τα παιδιά και παροχή πληροφοριών στους ενδιαφερόμενους.

Σχόλια