Πρωτέας και Benfika, πρόσφεραν στα παιδιά μια μοναδική εμπειρία. Οι κορυφαίοι της Ευρώπης, στην Παλαιά Φώκαια


Η Ακαδημία του Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας, σε συνεργασία με τη Μπενφίκα, διοργάνωσε το «Benfica Football Experience». Από τις 24 μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου, η εκ των κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη ήρθε στην Παλαιά Φώκαια για να ανακαλύψει τα επόμενα ταλέντα που θα αποτελέσουν μέρος των ακαδημιών τους.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Πρωτέα, Ανδρέας Μπαρμπαρής, δηλώνει στην TheVoice: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις συμμετοχές και το ενδιαφέρον των παιδιών και κυρίως από το γεγονός ότι ο Πρωτέας κατάφερε να φέρει στην περιοχή μας το μεγαλύτερο σύλλογο της Πορτογαλίας και να δώσουμε στα παιδιά την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να εξελίξουν τις δυνατότητές τους και να γνωρίσουν την Πορτογαλική μέθοδο προπόνησης, την καλύτερη αυτή τη στιγμή στον κόσμο."

Οι γονείς εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στους Ανδρέα Μπαρμπαρή (τεχνικός διευθυντής της Stars στην Ελλάδα), Νταβίντε Γκόμες (τεχνικό συντονιστή της Μπενφίκα). Φρανσίσκο Ζουέλα (Project Manager της Stars στην Ελλάδα) και τον Μάρκο Αλμέιδα (προπονητής Μπενφίκα).


«Η εμπειρία ήταν ξεχωριστή επειδή είχα την ευκαιρία να δουλέψω με Πορτογάλους προπονητές της Μπενφίκα. Εύχομαι μία μέρα να μπορέσω να ταξιδέψω στην Ακαδημία της Μπενφίκα στην Πορτογαλία», λέει ο Γκάμπριελ Καρανικόλας ένα από τα παιδιά που έζησαν αυτήν την τόσο ιδιαίτερη εμπειρία.

Ο Χαζάρ Γιλμάζ από την πλευρά του σχολίασε: «Ανήκω στην οικογένεια της Stars από το 2016. Η διαχείριση κι ο τρόπος δουλειάς εδώ είναι πολύ διαφορετικός απ' ότι ισχύει στην Ελλάδα γενικότερα. Οι άνθρωποι της Stars φροντίζουν να μας φέρνουν πάντα πολύ ξεχωριστούς ανθρώπους, όπως τώρα με την Μπενφίκα, στην οποία έχουν αγωνιστεί αρκετοί Έλληνες παίκτες».

Οι πληροφορίες μας λένε, ότι οι υπεύθυνοι της Μπενφίκα ξεχώρισαν δύο νεαρούς αθλητές από τους συμμετέχοντες στο καμπ της Παλαιάς Φώκαιας και ο χρόνος θα δείξει την εξέλιξή τους.

Σχόλια