Πυροβολισμοί στην Ανάβυσσο. Τρεις τραυματίες


Πυροβολισμοί «έπεσαν» το βράδυ της Τετάρτης, 06.10.2021, στην Ανάβυσσο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν και τρεις τραυματίες.
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, ωστόσο εκεί αποφασίστηκε να μεταβούν σε νοσοκομείο κι έτσι πήγαν στο Γεννηματάς.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγο μετά τις 21:00 σε οικία ενώ υπάρχουν και τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Λίγο μετά τις 22.40 έγινε γνωστό πως αποφασίστηκε η μεταφορά τους σε νοσοκομείο.

Επίσης, οι πληροφορίες θέλουν να έχει πέσει πολύ μεγάλος αριθμός πυροβολισμών.

Από την Ελληνική Αστυνομία έχει υπάρξει άμεση και μεγάλη κινητοποίηση, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της αιματηρής συμπλοκής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, οι τρεις άνδρες βρίσκονταν έξω από το σπίτι τους και πυροβολήθηκαν από αγνώστους που επέβαιναν σε όχημα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τρεις μετανάστες φέρεται να είναι Κούρδοι και είχαν ενοικιάσει οικία airbnb, οι οποίοι βρίσκονταν στο μπαλκόνι της οικίας στο τέρμα της οδού Μανόλιας, δέχθηκαν πυροβολισμούς από τουλάχιστον ένα άτομο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σχόλια