Δημήτρης Παπαχρήστου: Άνοιξε την προεκλογική εκστρατεία για τις Δημοτικές εκλογές. Ανακοίνωσε τα πρώτα μέλη του συνδυασμού του


Ο αντιδήμαρχος Σαρωνικού, Δημήτρης Παπαχρήστου, άνοιξε σήμερα, Κυριακή 15 Μαΐου 2022, την προεκλογική εκστρατεία για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου, στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.
Σε μια ανοιχτή συγκέντρωση, στο θεατράκι της οδού Κύπρου, στο Λαγονήσι, ο Δημήτρης Παπαχρήστου απευθύνθηκε στους δημότες και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, με το σύνθημα "#Ξεκινάμε".

Ο υποψήφιος, πλέον, Δήμαρχος Σαρωνικού, παρουσίασε επίσης τους μισούς περίπου υποψηφίους του Συνδυασμού του, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος σε οργανωτικό επίπεδο για την προσπάθεια την οποία ξεκινά.

Ο κ. Παπαχρήστου, ξεκινώντας την ομιλία του, αισθάνθηκε την ανάγκη να απαντήσει στο ερώτημα "γιατί τόσο νωρίς", λέγοντας ό,τι οι λόγοι είναι δύο: Πρώτον, ότι ο νυν Δήμαρχος, Πέτρος Φιλίππου, έχει αποφασίσει, όπως είπε, να κλείσει την αυτοδιοικητική του πορεία και να κατέβει στην κεντρική πολιτική σκηνή και, δεύτερον, ότι πιστεύει στην καλή προετοιμασία και οργάνωση, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος. Γι' αυτό άλλωστε, όπως είπε, έχουν ήδη συγκροτηθεί ομάδες εργασίας, που μελετούν και προετοιμάζουν την προεκλογική "υπόσχεση" του Συνδυασμού του.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, εκτός από τους υποψήφιους που ανακοινώθηκαν, ο περιφεριακός σύμβουλος Αν. Αττικής κ. Μεθενίτης, οι τοπικοί σύμβουλοι Π. Φώκαιας κ.κ. Τσαλικίδης και Καραγιάννης και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ηλιούπολης.

Δείτε το βίντεο από την απευθείας μετάδοση της εκδήλωσης, όπως την κάλυψε ο paraktios.gr:


Σχόλια