Κυριάκος Μητσοτάκης: Σε ταβέρνα της Παλαιάς Φώκαιας με τη σύζυγο και την παρέα τους


Το βραδάκι της Παρασκευής, μετά το πρώτο υπουργικό συμβούλιο με φυσική παρουσία από τον Φεβρουάριο του 2020, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε το χρόνο να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης, στον απόηχο των ταξιδιών του στις ΗΠΑ και στο Νταβός «αποστολές που εξέπεμψαν κοινό μήνυμα της ισχυρής Ελλάδος, σε επίπεδο διπλωματικό, αμυντικό αλλά και ενεργειακό. Αυτό ακριβώς το μήνυμα χειροκρότησαν ο πρόεδρος Μπάιντεν, η αντιπρόεδρος, το Αμερικανικό Κογκρέσο για να το συμμεριστούν λίγο μετά στην Ελβετία η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η διευθύντρια του ΔΝΤ αλλά και διεθνείς επιχειρηματικοί κολοσσοί που βλέπουν πια την Ελλάδα ως έναν δυναμικό επενδυτικό προορισμό», όπως δήλωσε.

Τις λίγες αυτές στιγμές χαλάρωσης, ο πρωθυπουργός, επέλεξε να τις περάσει δειπνώντας σε γνωστή Ταβέρνα της Παλαιάς Φώκαιας, όπου απόλαυσαν με τη σύζυγό του και την παρέα τους την εκλεκτή ποιοτική κουζίνα και την υπέροχη θέα στο λιμάνι και στο Σαρωνικό.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού ήταν ιδιωτική, χωρίς φανφάρες και μέσα ενημέρωσης, τόσο ώστε έγινε γνωστή στην περιοχή, μετά την αποχώρηση της παρέας από την Παλαιά Φώκαια.

Με την επιλογή αυτή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έδειξε την απλότητα του χαρακτήρα του και υπενθύμισε ότι είναι ένας "κανονικός" άνθρωπος, που αναζητάει την ποιότητα και την ηρεμία στις ελάχιστες "εκτός πρωτοκόλου" στιγμές του.

Σαφώς, η επιλογή της Παλαιάς Φώκαιας για τις προσωπικές στιγμές του πρωθυπουργού, δείχνει ότι οι επαγγελματίες της εστίασης στην περιοχή, έχουν εδραιωθεί στη συνείδηση και των "επώνυμων" ανθρώπων, για την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων τους και είναι ζωντανή διαφήμιση για το τουριστικό προϊόν της Παλαιάς Φώκαιας. Το φυσικό κάλλος και ο επαγγελματισμός, συνδυάζονται άριστα στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Σαρωνικού.

Σχόλια