Σκουρολιάκος: Αν οι υποψήφιοι δήμαρχοι ξεκινούν τον αγώνα τους με ψευδείς δηλώσεις, αυτό είναι τουλάχιστον λυπηρό. Ούτε παρευρέθηκα, ούτε χαιρέτησα! (βίντεο)


Eγκαίνια των εκλογικών της γραφείων έκανε η Δημοτική παράταξη του Δημήτρη Παπαχρήστου την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 με την παρουσία οπαδών και φίλων, πολιτικών προσώπων και εκπροσώπων φορέων.
Ωστόσο, το πανηγυρικό και ενθουσιώδες κλίμα που επιχειρήθηκε να επικοινωνηθεί από τον Υποψήφιο Δήμαρχο και την παράταξή του, επισκιάζεται από την αστοχία των διοργανωτών να ανακοινώσουν ότι υπάρχει "χαιρετισμός" της εκδήλωσης από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρολιάκο, ενώ στην πραγματικότητα... δεν υπήρχε! Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Βουλευτής, με αιχμηρή του ανακοίνωση, στην οποία ο κ. Σουρολιάκος λέει χαρακτηριστικά: "Αν όμως (οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι) ξεκινούν τον αγώνα τους με ψευδείς δηλώσεις, αυτό είναι τουλάχιστον λυπηρό".

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Πάνου Σκουρολιάκου:

"Είναι λογικό να τρέχουν και να μην φτάνουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι. Αν όμως ξεκινούν τον αγώνα τους με ψευδείς δηλώσεις, αυτό είναι τουλάχιστον λυπηρό.
Πληροφορούμαι (υπάρχει και βίντεο), ότι στην χθεσινή συγκέντρωση (4/11/20220) του φίλου και υποψήφιου δημάρχου Σαρωνικού Δ. Παπαχρήστου, ανακοινώθηκε πως παρευρίσκομαι και χαιρετίζω.
Ούτε παρευρέθηκα, ούτε χαιρέτησα!
Για να τα κάνουμε λιανά:
Εγώ είμαι βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και μέλος της Κεντρικής του Επιτροπής. Δε θα συμμετείχα πουθενά και δεν θα έδινα στήριξη σε κανέναν, αν δεν είχε εκφραστεί θετικά το κόμμα μου, οι σύντροφοί μου και η ηγεσία του.
Παρακαλώ, προσοχή στο πώς χρησιμοποιείτε ονόματα και πρόσωπα..."

Δείτε το επίμαχο σημείο από την εκδήλωση, στο βίντεο του paraktios.gr που κάλυψε ζωντανά ολόκληρη την εκδήλωση


 

Σχόλια