Μαρία Γκίνη: "Είναι τώρα η στιγμή να εγγυηθούμε τη συνέπεια μεταξύ προγραμματικού λόγου και άσκησης διοίκησης". Συνεργαζόμενη με την παράταξη ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ


Mετά από έναν ολοκληρωμένο κύκλο συζητήσεων, μεταξύ του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Σωφρόνη και της ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου Μαρίας Γκίνη, συμφωνήθηκε η συνεργασία της κ. Γκίνη με την παράταξη “Σαρωνικός Αύριο”, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023.
Κοινή συνισταμένη των δύο πλευρών, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, είναι η ανάγκη να συνενωθούν δυνάμεις, να συντεθούν προτάσεις, να πολλαπλασιαστούν οι δυνατότητες, ώστε αφενός ο Δήμος να σταθεροποιηθεί και να ανακάμψει οικονομικά, αφετέρου η νέα Δημοτική Αρχή να δουλέψει με προγραμματισμό και ισχυρή πολιτική βούληση, ώστε να κατακτήσει τη θέση που του αξίζει.

Μαρία Γκίνη: Είναι τώρα η στιγμή να εγγυηθούμε τη συνέπεια μεταξύ προγραμματικού λόγου και άσκησης διοίκησης


Η Μαρία Γκίνη έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Είναι εξαιρετικά τιμητική η πρόταση συνεργασίας του κ. Σωφρόνη να δουλέψουμε ισότιμα και σκληρά για τη συνολική ανασύνταξη του Δήμου Σαρωνικού, για την αναπτυξιακή του προοπτική. Είναι τώρα η στιγμή να εγγυηθούμε τη συνέπεια μεταξύ προγραμματικού λόγου και άσκησης διοίκησης, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία προς τους πολίτες, την προστασία του δημοσίου χρήματος και το σεβασμό προς τον Δημότη. Ποτέ έως τώρα δε φοβήθηκα να αναλάβω και να υπερασπιστώ αυτήν την ευθύνη και θα το κάνω με την ίδια συνέπεια στη νέα διοίκηση. Ταυτόχρονα λόγω της επιστημονικής μου ιδιότητας και της αυτοδιοικητικής μου εμπειρίας, θα εργαστώ για να εισφέρω απτά αποτελέσματα στον πολυδιάστατο τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής με έμφαση σε ζητήματα δημόσιας υγείας, κοινωνικών δομών και τρίτης ηλικίας. Είναι τέτοια η εποχή που η πολύπλευρη στήριξη της κοινωνίας είναι αυτοδιοικητικό καθήκον και κυρίαρχο πρόταγμα".

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σωφρόνης εκφράστηκε με θερμά λόγια για τη συνεργασία της παράταξής του με την κ. Γκίνη: "Στο πρόσωπο της Μαρίας Γκίνη, συνδυάζονται σπάνια χαρακτηριστικά: το ήθος και η εντιμότητα με την επιστημονική κατάρτιση και την αυτοδιοικητική εμπειρία. Στοιχεία αναγκαία για την συνολική ανάκαμψη του Δήμου μας. Στοιχεία απαραίτητα για να εγγυηθούν την αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του Δήμου. Η κ. Γκίνη έρχεται ως συνεργαζόμενη στην παράταξή μας και είμαστε βέβαιοι ότι με την προσφορά της και το έργο της θα αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στα δρώμενα του Δήμου μας".

Σχόλια