Μεγακλής Βιντιάδης και Αγγελική Λάμπρου προσχωρούν στην παράταξη «Σαρωνικός Αύριο»


Η Αγγελική Λάμπρου και ο Μεγακλής Βιντιάδης, συμφώνησαν να συνεργαστούν με την παράταξη «Σαρωνικός Αύριο», εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023.
Οι δύο συμπολίτες μας, στις εκλογές του 2019, ήταν υποψήφιοι με την παράταξη «Σαρωνικός Συνεργασία», του παραιτηθέντος Δημάρχου, Πέτρου Φιλίππου. Σήμερα, όπως τονίζουν σε κοινή τους δήλωση, αναγνωρίζουν ως την πιο αξιόπιστη πρόταση για την έξοδο του Δήμου από την οικονομική κρίση, την πρόταση που διατύπωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Σωφρόνης.

Η κοινή δήλωση της Αγγελικής Λάμπρου και του Μεγακλή Βιντιάδη: «Η πρόταση ενότητας του Γιώργου Σωφρόνη για την έξοδο του Δήμου μας από το οικονομικό αδιέξοδο είναι η μόνη ισχυρή και ρεαλιστική πρόταση. Ενώνουμε τις δυνάμεις με την παράταξη «Σαρωνικός Αύριο», για να δουλέψουμε όλοι μαζί για έναν Δήμο οικονομικά εύρωστο και παραγωγικό».

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της παράταξης, Γιώργος Σωφρόνης τόνισε: «Σε κλίμα ενότητας καλωσορίζουμε τον κ. Βιντιάδη και την κα Λάμπρου στην παράταξή μας. Είναι σημαντικό αυτήν τη δύσκολη ώρα για το Δήμο μας να πολλαπλασιάζουμε τις δυνάμεις μας και να μη διχάζουμε. Εμείς σταθερά εργαζόμαστε στην κατεύθυνση αυτή. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους δύο νέους συνεργάτες που η προσφορά τους είναι απαραίτητη για την επόμενη ημέρα».

Σχόλια