OUR WEB TV


Ο νέος διαδικτυακός τηλεοπτικός σταθμός ΑΤnews WEB TV, ήρθε να "ταράξει τα νερά" της ενημέρωσης στην Ανατολική Αττική.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο χρονικό διάστημα η “οικογένεια” των μέσων ενημέρωσης της Ανατολικής Αττικής που απαρτίζεται από τρεις ιστοσελίδες, την Blue Force Blog, την The Voice of Saronikos και την themaygeias.gr μεγαλώνει . Μετά την 3ετή παρουσία και της έντυπης εφημερίδας The Voice of Saronikos, η προσπάθεια επεκτείνεται, προσδοκώντας να κερδίσει χώρο και στο web tv με το ΑΤnews WEB TV.

Πρόκειται για έναν ενημερωτικό διαδικτυακό τηλεοπτικό σταθμό με άποψη και αντικειμενικότητα, με πλήρες πρόγραμμα όλο το 24ωρο μεταδίδοντας νέα, ειδήσεις, εκπομπές πολιτικής επικαιρότητας και όχι μόνο, με εναλλακτικό, πολυσυλλεκτικό και ανοιχτό στην κοινωνία πρόγραμμα.

Το ΑΤnews WEB TV, έχει ως βασικό στόχο να γίνει το κορυφαίο όνομα αναζήτησης, ενημέρωσης στην Ανατολική Αττική πάντα με γνώμονα το ήθος, την αντικειμενική σκέψη και την εις βάθος αναζήτηση της αλήθειας.

Την κρυφή γοητεία της Web TV (διαδικτυακής τηλεόρασης) ανακαλύπτουν καθημερινά δεκάδες χιλιάδες Έλληνες τηλεθεατές, κυρίως νέοι, αλλά και φανατικοί χρήστες του διαδικτύου. Η ιντερνετική εκδοχή της τηλεόρασης αγκαλιάστηκε με συνοπτικές διαδικασίες και όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει.

Η WEB TV σε όλες της τις μορφές, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, κερδίζει συνεχώς έδαφος, όχι μόνο απέναντι στην τηλεόραση, αλλά και γενικά στις προτιμήσεις του κοινού για ενημέρωση και ψυχαγωγία. Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και αυξανόμενο, τόσο από εγχώριο όσο και από διεθνές κοινό (ομογενείς, φοιτητές και κατοίκους γενικά του εξωτερικού). Ειδικότερα στη χώρα μας, το ενδιαφέρον του κοινού για τη WEB TV είναι πρωτόγνωρο τα τελευταία δύο χρόνια κι αυτό οφείλεται σίγουρα στην ανάγκη για πλουσιότερο περιεχόμενο το οποίο δεν είναι πλέον τόσο πλούσιο στη συμβατική τηλεόραση.

Το διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι ATNEWS, εκπέμπει σε υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου FULL HIGH DEFINITION (FHD) 24ωρες / 7 ημέρες την εβδομάδα.

Σχόλια